10% rabatt på all bilvård med rabattkod!

Använd rabattkod:

DEFA

DEFA är ett norskt företag som har utvecklat innovativa produkter sedan 1946. Produkterna är framförallt skapade för fordon, bland annat så tillverkar DEFA fjärrstyrda lösningar, förvärmning, elektricitet, kamera och larm. DEFA är kända för sin höga kvalité på produkter vilket resulterat i att de har blivit ett av världens främsta företag för innovativa lösningar till vinterklimat.
DEFA

Defa motorvärmare och kupévärmare

Defa är ett norskt företag som tillverkar smarta produkter för både bilar och hemmet. Defa har genom innovativa lösningar lyckats utveckla produkter som underlättar människors liv samtidigt som de bidrar till miljön. Några av dessa produkter hjälper bland annat till med att minska din bensindrivna bils utsläpp vilket är bra för både miljön och för din plånbok. De produkterna som du hittar hos oss är de som gör din bil gladare och din bilresa behagligare, det vill säga motorvärmare och kupévärmare.

Defa motorvärmare

Defas motorvärmare hjälper till att värma upp din bils motor. En varm motor en kall vinterdag är bra på flera olika sätt. Inte minst för att motorn slits mindre och för att avgasreningen kommer igång snabbare. En kall motor kan även leda till att batterier laddar ur och att motoroljan blir seg. En motorvärmare från Defa är därför en väl värd investering. Defas motorvärmare ser nämligen till så att din motor mår bra under kyla och du slipper kallstarter som varken är bra ur ett ekonomiskt- eller miljöperspektiv. När du startar en kall motor släpps betydligt mer avgaser ut än om du hade startar motorn när den var varm.

Defa kupévärmare

Med en Defa kupévärmare får du börja varje morgon med en varm bil och isfria rutor. Inte nog med att det blir mycket behagligare att sätta sig i bilen så är det dessutom tidsbesparande och bra för din bil på flera sätt. En isig bil och en kall kupé kan göra att det blir en kamp bara för att få upp bildörren vilket du slipper med en kupévärmare från Defa. En annan sak som också lätt kan inträffa när bilen är kall är att torkarbladen fryser fast i rutan och varje gång du sliter loss dem från rutan nöter du extra mycket på gummit. Än värre blir det om du startar bilen med fastfrusna torkarblad samtidigt som torkarbladen är påslagna, då kan nämligen säkringen till torkarmotorn gå.

Köp Defa online

Här på mekster.se hittar du ett stort utbud av produkter från Defa till riktigt bra priser. Om du mot förmodan skulle hitta samma produkt billigare någon annanstans så prismatchar vi. Är du osäker på vad du från Defa du ska välja till din bil? Tveka inte att höra av dig till vår kundservice. De hjälper dig mer än gärna att hitta rätt motorvärmare eller kupévärmare för dig.