Thule

Thule

Thule är ett av de ledande varumärkena i Sverige inom friluftsliv. Väl framtagna produkter som underlättar ett aktivt liv, allt från cykelhållare och sporthållare till takboxar och lasthållare. Ett riktigt lyxmärke för dig som bara vill ha det bästa.

Thule grundades 1942 i Sverige och har därför en extrem lång erfarenhet inom branchsen. Thules produkter kommer hjälpa dig transportera det som är viktigast för dig. Vilken din passion än är, vad du än söker efter. Vart du än är på väg, vad du än tar med dig. Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut.

thule_test_center

Thule Test Center™

Kvalitét du kan lita på

En av de största anledningarna till att du ska köpa Thule-produkter är eftersom de utsätts för extrema tester. För att produkterna ens ska få märkas med Thule-logotypen så måste de utsättas för en rad olika tester beronde på vad ändamålet med produkten är. allt från ökenhetta, arktisk kyla, vattentäthet, falltålighet och vindmotstånd i vindtunnlar till hållfasthets-, stöt- och krocktester.

Allt detta görs eftersom Thule är fokuserade på det dom prioriterar allra högst – säkerheten för dig och de runt omkring dig. Produktens hållbarhet och kvalitet är förstås också viktig men Thule höjer ribban för säkerhet med deras grundliga och krävande labbtester. Dem går till och med så långt att de har skapat Thule Test Program™, med över 25 egna Thule-standarder som vida överträffar aktuella ISO-standarder.

En bekväm semester

Thule erbjuder en rad olika produkter som täcker många ändamål så att du kan effektivisera transporten av ditt gods. Vare sig du ska ha en cykelsemester eller skidsemester så kommer Thule underlätta resan. Lasta på, åk iväg och lasta av, svårare än så är det inte efter du har monterat Thules produkter