More info Se färre

Skidhållare & snowboardhållare

Om skid- och snowboardåkning är din stora passion i livet så klarar du dig inte utan en skidhållare. Med en skidhållare kan du frakta din utrustning tryggt och smidigt oavsett vart äventyret bär av. Hos oss hittar du ett brett utbud av hållare för skidor och snowboards till riktigt bra priser från ledande tillverkaren Thule.

Loading...

Skidhållare för alpint, längdskidor och snowboardhållare

Om vintern är din favoritårstid, du äger en bil och du älskar skid- och snowboardåkning av alla dess slag så måste du ha en skidhållare som du kan montera på bilen hemma. Med en skidhållare kan frakta allt från längdskidor till snowboards och slalomskidor smidigt och enkelt. Lika smidigt som det är att frakta all din skidutrustning är det lika smidigt att montera, lasta på och av. Din utrustning kommer ligga tryggt och säkert på en skidhållare från de att du lämnar startpunkten till dess att du anländer till din slutdestination. Eftersom skidutrustning är en rätt dyr investering är det dessutom dumt att inte vara rädd om dem. Se därför till att alltid frakta dem säkert med en skidhållare från oss.

Skidhållare takräcke

För att kunna montera en skidhållare på bilen så behöver du ha takräcke på bilen. Det hittar du såklart även här hos oss till riktigt bra priser. Med ett takräcke kan du dessutom frakta så mycket mer än bara skidor, vilket gör det till en väl värd investering. Med en takmonterad skidhållare kan du frakta hela familjens skidor och snowboards oavsett vart ni ska eller vilket väder som råder utomhus. Fördelen med att välja en skidhållare till takräcke är:

  • Håller skidor och snowboards på plats utan att repa
  • Enkelt att lasta av och på
  • Enkelt att montera
  • Trygg och säker transport

Köp skidhållare och snowboardhållare online

Här på mekster.se hittar du ett brett utbud av skidhållare och snowboardhållare från den ledande tillverkaren Thule till riktigt bra priser. Oavsett om du vill frakta utförsåkningsskidor eller längdskidor så hittar du den perfekta skidhållaren hos oss. Alla våra skidhållare har genomgått noggranna tester så du kan vara säker på att hållaren du väljer kommer frakta din utrustning tryggt och säkert. Ifall du skulle behöva personlig rådgivning kan du alltid vända dig till vår kundtjänst. De hjälper gärna till att hitta rätt skidhållare för dig.