Exide

Exide EFB EL700 Start-Stop 70 Ah

Särskilda kriterier för att bildelen ska passa
member-price Medlemspris Bästsäljare

I lager,

Totalt:
Totalt:
 • Pionjär inom EFB-teknik sedan 2008: Innovation och erfarenhet som ledare inom branschen
 • Carbon Boost 20: Förbättrad prestanda för alla fordonstyper, inklusive de med Start-Stop-system
 • Universell Kompatibilitet: Passar fordon med och utan Start-Stop-system
 • Överlägsen Energiåtervinning: Minskar bränsleförbrukningen och utsläppen effektivt
 • Utmärkt Laddningsmottaglighet: Konsekvent prestanda genom hela livslängden
 • 3 Gånger Längre Livslängd: Betydande förbättring jämfört med standardbatterier
 • Toppsäkerhet: Spillsäkert och flamhämmande lock för extra skydd
 • Optimerad Design: Idealisk för drift i delvis laddat tillstånd och enkel installation

Beskrivning om serien Exide EFB

Exide EFB-batterier representerar den senaste innovationen inom bilbatteriteknik, utvecklad för att möta dagens och morgondagens fordon med höga energikrav. Dessa batterier, som först introducerades 2008 och upfanns av Exide själva, är designade för att stödja fordon med och utan Start-Stop-system, erbjuder överlägsen energiåtervinning och laddningsmottaglighet tack vare den avancerade Carbon Boost 2.0-teknologin. Med en cyklisk livslängd som är tre gånger längre än standardbatterier, säkerställer Exide EFB pålitlig prestanda och längre livslängd. De inkluderar även toppsäkerhetsfunktioner som spillsäkert och flamhämmande lock, och deras optimerade design gör dem idealiska för installation i motorrum. Exide EFB-batterier är framtidens energilösning för en mer hållbar och effektiv körupplevelse.

Carbon Boost Exide Exide EFB-batterier
motion_desc_1

EFB till EFB – alltid

Om din bil är utrustad med ett EFB-batteri sedan innan så ska du alltid byta till ett nytt EFB-batteri

Exide EFB Original Parts

Varför Exide EFB

 • Anpassad för Start-Stop system: Exide EFB-batterier är utformade för att stödja fordon, både med och utan Start-Stop-system, och erbjuder en förbättrad körupplevelse genom överlägsen energiåtervinning och dynamisk laddningsmottaglighet.
 • Förlängd cyklisk livslängd: Med en cyklisk livslängd som är tre gånger längre än standardbatterier, garanterar Exide EFB-batterier en långvarig och pålitlig prestanda för alla typer av fordon.
 • Överlägsen säkerhet: Tack vare innovativa säkerhetsfunktioner, inklusive spillsäkert och flamhämmande lock, säkerställs högsta möjliga skyddsnivå för både förare och fordon.
 • Optimerad design: Exide EFB-batterier är optimerade för att prestera utmärkt även i delvis laddat tillstånd och är idealiska för installation i motorrum, där de erbjuder oöverträffad tillförlitlighet och effektivitet.

Framtiden är här

Exide strävar efter att ligga i framkant av batteriteknologin, och med Exide EFB-batterier tar vi ett stort kliv framåt i att förse förare världen över med en mer hållbar, effektiv och tillförlitlig körupplevelse. Genom att välja Exide EFB, väljer du inte bara ett batteri - du väljer en framtida resa med minskad miljöpåverkan och förbättrad fordonsprestanda.