Exide

Exide Equipment GEL ES900 80 Ah

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • DNV-GL Certifierad: Garanterar hög säkerhetsstandard ombord
  • Pålitlig Långlivad Prestanda: Speciellt designad för marint och fritidsbruk med en unik konstruktion för extra lång livslängd
  • Säker och Underhållsfri: DNV-GL certifierad för högsta säkerhet och helt underhållsfri, vilket minimerar underhållsbehov
  • Flexibel Installation: Låg självurladdning perfekt för säsongsmässig användning och kompakt design som sparar utrymme och erbjuder flexibel montering

Beskrivning om serien Exide Equipment GEL

Exide Equipment GEL är en högpresterande batteriserie utvecklad för användning i husvagnar och båtar. Dessa batterier är konstruerade för att tillgodose behoven hos navigations-, nöd-, säkerhets-, och komfortutrustning, med förmågan att hantera delvis och djupurladdningar. Exide Equipment GEL utmärker sig genom sin långa livslängd och pålitliga prestanda, tack vare en speciell konstruktion och effektiv laddningsprocedur. De är helt underhållsfria, har en intern gasregenereringsfunktion, och kan monteras i olika positioner, vilket gör dem flexibla och idealiska för säsongsmässig användning. Certifierade enligt DNV-GL för säkerhet ombord, erbjuder dessa batterier en Wh-prestanda som sträcker sig från 290 till 2400Wh för att täcka alla strömförbrukningsbehov.

Varför välja Exide Equipment GEL?

  • Anpassat för äventyr: Oavsett om du seglar genom öppna vatten eller utforskar avlägsna landskap, är Exides batterier designade för att hålla dig igång. Från navigation och säkerhet till komfort - Exide har strömmen du behöver.
  • Lång livslängd: Exides unika koncept med djupurladdningskapacitet och effektiv laddningsprocedur försäkrar en särskilt lång livslängd, vilket gör att du kan lita på din utrustning säsong efter säsong.
  • Säkerhet certifierad: Din trygghet är Exides prioritet. Exide Equipment GEL är certifierat enligt DNV-GL för maximal säkerhet ombord.
  • Underhållsfri frihet: Glöm komplicerat underhåll. Exides helt underhållsfria batterier med intern gasregenerering och låg självurladdning är redo när du är det, perfekt för säsongsmässig användning och långa förvaringsperioder.

Exklusiva fördelar

  • Flexibel installation: Exides batteris spillsäkra design och motståndskraft mot vibrationer gör det möjligt att installera nästan överallt - även i kabinen. Och med förmågan att monteras på sidan, passar de även de mest utmanande layouterna.
  • Platsbesparande: Upplev kraften utan kompromissen. Exides kompakta design är upp till 30% mindre, vilket frigör värdefullt utrymme för dina andra äventyrsbehov.
  • Bred prestanda range: Med en Wh-prestanda från 290 till 2400Wh, har Exide ett batteri som passar varje behov - från små elektroniska enheter till kritisk nödström.

Ditt Nästa äventyr börjar här

Med Exide Equipment GEL-batteriserien är du alltid ett steg före. Utforska med förtroende och njut av friheten som bara en pålitlig energikälla kan erbjuda. Oavsett din destination, gör Exide resan möjlig.

Produktbeskrivning

Tudor introducerar nu nästa generation eftermarknads bilbatteri för personbilar och lätta transportfordon. Många av de idéer som tagits in i det nya sortimentet har ursprung i de originalbatterier som vi designat och utvecklat för ledande biltillverkare. Det nya banbrytande sortimentet är utvecklat för fordon med den senaste tekniken, såsom start-stop och bromskraftåtervinning. Det betyder ett sortiment av bilbbatteri med kraftfulla prestanda för dagens behov och beredskap för den framtida bilparken.