Timer

Leds på att gå ut till en kall bil på morgonen och stoppa in kupévärmaren? De finns en enkel lösning, den heter timer! Här på mekster.se hittar du timer till riktigt bra priser.

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Tillverkare
Kategori
Filter
Beställningsvara

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Timer för både inne- och utomhusbruk

Alla har vi någon glömt att sätta in kupévärmaren när de är minus grader ute. Det är då man önskat att man hade satt kupévärmaren på en timer. Med en timer är bilen alltid är uppvärmd till den tid du har tänkt att ge dig iväg på vägarna samtidigt som du sparar ström. En smart timer kostar inte särskilt mycket men ändå kan den vara till väldigt stor hjälp i vardagen samtidigt som den kan dra ner på dina elkostnader. En timer kan även användas till så mycket annat utöver kupévärmaren, varför inte ställa in dina lampor hemma under vintertid så att huset är upplyst tills när du kommer hem. Hos mekster.se hittar du timer för både inom- och utomhusbruk som lämpar sig för t.ex. bilens kupévärmare.