Thule

Thule Markis Thule Pro 350

Ej i lager

  • Skydd mot regn och sol: Ger effektivt skydd mot både regn och starkt solljus.
  • Enkel installation: Universellt monteringssystem gör det enkelt att fästa på olika typer av skåpbilar och kan snabbt rullas ut på sidan av fordonet.
  • Högkvalitativa material: Tillverkad av hållbara aluminiumprofiler och rivtåligt tyg av laminerad PVC.
  • Vattentät och UV-skydd: Ger skydd mot regn och effektivt skydd mot skadliga UV-strålar.

Produktbeskrivning

Thule Professionell Markis är en pålitlig och mångsidig lösning för att skydda dig mot regn och sol när du är utomhus. Genom att enkelt rulla ut markisen kan du skapa en skyddad arbetsyta oavsett väderförhållanden. Denna markis är utformad för att klara av starkt solljus och regn, vilket gör den idealisk för alla typer av utomhusaktiviteter.

Installation

Markisen är enkel att installera och fästs på tvärbommen på ditt fordon. Den rullas sedan ut på sidan av fordonet för att skapa ett brett skyddsområde. Thules universella monteringssystem gör det möjligt att fästa markisen på olika typer av skåpbilar, vilket ger dig flexibilitet och anpassningsbarhet. Oavsett vilken typ av fordon du har, kan du dra nytta av den praktiska och skyddande funktionen hos denna markis.

Högpresterande Material

Thule Professionell Markis är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och effektivt skydd. Aluminiumprofilerna ger markisen stabilitet och tålighet, medan det rivtåliga tyget av laminerad PVC säkerställer långvarig användning. Markisen är också vattentät, vilket innebär att den skyddar dig mot regn och andra väderrelaterade element. Dessutom ger den effektivt skydd mot skadliga UV-strålar, vilket gör den perfekt för att undvika överexponering för solen.

Sammanfattningsvis erbjuder Thule Professionell Markis en pålitlig och effektiv lösning för att skydda dig mot både regn och sol. Med enkel installatio &, högpresterande material är denna markis ett utmärkt val för alla som behöver ett portabelt och pålitligt skydd under utomhusaktiviteter.