Se om denna produkt passar din bil

Fyll i ditt regnummer så får du vår passningsgaranti på köpet!

Loading...

Solskyddspaket Volvo V70 Station 2000-2007 / XC70 2000-2007

I leverantörs lager Beräknat lev datum: 2020-03-03
1469 kr
  • Fria returer
Artikelnummer MEK899-PVVOV70EA
Tillverkare Car Shades
Var god dröj, vi hämtar nu alla bilar som produkten passar till!

Ett urval av bilar som produkten passar till:

Volvo - V70, Xc70

Visa alla passande fordon

Solskydd till bilen bestående av 6 delar

Skräddarsydda solskydd med perfekt passform för Volvo V70 Station 2000-2007 / XC70 2000-2007. Perfekt under varma & ljusa sommardagar, långa semesterresor och sist men inte minst för dina passagerare! Solskydden är modellanpassade för perfekt passform. Installationen är superenkel och kräver inga verktyg för varken montering eller demontering, du kan med andra ord ta bort eller sätta fast solskydden på några sekunder om så önskas.

Solskydden håller både solens UV-strålar och värme borta, detta innebär också mindre belastning på luftkonditioneringen och i sin tur även bränsleförbrukningen om man ska vara krass. Utöver alla praktiska fördelar som solskydden bidrar till så ger de även en snygg look på din bil, du får looken av tonade rutor på några sekunder, fast med många fler fördelar!

Det perfekta alternativet till tonade rutor, solgardiner eller integritetsglas efter som de faktiskt kombinerar allt i ett till en bråkdel av priset av de ovannämnda. Med Car Shades kan du köra med fönstret öppet och låta svala härliga vindar svalka även under de varmaste sommardagarna! Även med ett fullt öppet fönster så har inga solstrålar, kryp eller insekter någon chans att tränga sig in. Perfekt om du vill vädra ur bilen utan att få mygg, flugor eller kryp i bilen. Med bilar utan luftkonditionering så är Car Shades en oumbärlig lösning mot sol och värme!

Varje uppsättning består av färdiga solskydd för bilens alla fönster. Solskydden håller extremt hög kvalitet och är tillverkade med slitstarkt material som är enkelt att rengöra då de inte är känsliga för fukt.

Fördelar med Car Shades:

  • De är exakt lika stora som ditt fönster och anpassade för just ditt fönster.
  • Lätta att installera, och lika lätta att ta bort. Tack vare de smarta klämmorna så kan du ta bort & montera solskydden på några sekunder per fönster.
  • Skyddar kupén mot insekter och kryp, perfekt när du vill vädra ur bilen utan att få in mygg, getingar eller andra insekter i bilen.
  • Minskar risken mot stölder - ger en stark tonande effekt utifrån som gör det svårare att se väskor, datorer eller andra värdesaker som ligger i bilen.
  • Håller värmen borta, perfekt för dig som har hundar eller barn i bilen. Resan kommer bli trevligare för både dig och passagerarna om de får skugga och en sval tillvaro - för en lugnare & trevligare bilfärd.
  • Skyddar från bländade ljus bakifrån - Car Shades är inte bara riktigt trevliga på sommaren, många uppskattar verkligen den skyddande effekten dom har mot plötslig bländning bakifrån under körning på kvällar eller nätter.
  • Skyddar mot UV-strålar och värme.

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller funderingar om denna produkt?

Slå oss en pling så ska vi försöka besvara alla dina frågor!