Matlådevärmare 12V - AutoMat 750 - Enkelugn

I leverantörs lager I leverantörs lager Beräknat lev datum: 2023-03-31
2189 kr
  • Fria returer
För fast installation eller rörligt bruk.Robust konstruktion i mörkgrå glasfiberarmerad termoplast med ugnsbotten av aluminium. Strömbrytare med kontrollampa för varje matlådeplats.Anslutningskabel på 1 meter med stickpropp för handlamp/cigarettuttag som kan tas bort vid fast anslutning.Modellen finns för 12 och 24 volt. Effekt-förbrukningen är 50 watt per matlådeplats. Värmningstiden är ca 30 min. beroende på typ av mat och mängd.Levereras med aluminium matlåda.
Artikelnummer MEK-SE1175012
Tillverkare Modernum
Spänning (V) 12
Antal matlådor En plats
Var god dröj, vi hämtar nu alla bilar som produkten passar till!

AutoMat 750 är en matlådevärmare/enkelugn som du kan permanent bygga in i bilen eller använda som mobil matlådevärmare som du tar med dig dit du ska. AutoMat är en robust konstruktion med en mörkgrå glasfiberarmed temoplast och ugnsbotten av aluminium.

Utrustad med strömbrytare och kontrollampa på sidan av luckan. Anslutningskabeln är 1,2 meter lång med en stickpropp för cigarettuttaget, kan tas bort vid fast montering.

Denna matlådevärmare ligger på 12-volt och har en mycket låg effekt-förbrukning på endast 50 watt. Den låga effektförbrukningen gör att du även kan värma matlådor medan bilen är avstängd. Enligt rekommendation från tillverkaren bör dock aldrig ugnen vara på mer än 2 timmar när motorn är avslagen då det riskerar att göra bilen svårstartad. (Under vintertid bör du även ta hänsyn till batteriets kondition och utetemperatur.)

Uppvärmningstiden varierar beroende på vilken mat du värmer, men räkna med ca 30 minuter för en full matlåda.

Ta för vana att alltid ställa in matlådan INNAN du startar strömmen men också bryta strömmen INNAN du tar ut din matlåda igen, det spar på på strömmen och ugnen skall inte användas utan att en matlåda med mat finns i matlådevärmaren.

I priset ingår även en matlåda i aluminium.

warranty

Made in Sweden

Denna produkt är tillverkad och designad i Sverige.

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller funderingar om denna produkt?

Kontakta vår support så ska vi försöka besvara alla dina frågor!

Loading...