Däck- och fälgrengöring

Håll din bil skinande rena och undvik rost! Upptäck vårt sortiment av däck- och fälgrengöring, optimal för att förnya och skydda dina bilers hjul. Med kraftfulla egenskaper tar våra produkter bort hårt sittande smuts, flygrost & bromsdamm, samtidigt som de ger en skyddande yta. Med enkla tillämpningar och snabba resultat får du mer tid att njuta av din bil istället för att stå i tvätthallen. Våra produkter kombinerar både kvalitet och praktisk användning. Så varför kompromissa? Ta hand om dina däck och fälgar med vår professionella rengöring och få det bästa utseendet och skyddet för din bil. Beställ idag och upplev skillnaden!

Tyvärr hittar vi inga produkter i vald kategori

Ta hand om bilen! Köp däck- och fälgprodukter till bra pris på nätet!

Bilens hjul är som känt i direktkontakt med vägen och blir därför lätt smutsiga. Smuts sliter både på både däck och fälgar, det behöver därför avlägsnas med jämna mellanrum. När du ska tvätta däck och fälgar kan ett rengöringsmedel som anpassat för dessa var ett smart och effektfullt val!

Ett rengöringsmedel som är anpassat för däck och fälg är utvecklat för att motverka vägsalt, sot från bromsarna och andra typer av ingrodd smuts. Utöver däck- och fälgrengöring rekommenderar vi dig att använda en effektiv borste, smuts kan sitta hårt. Fälgborstar hittar du under kategori Bilvårdstillbehör.

Hos mekster.se hittar du däckrengöring och fälgrengöring till bra ett pris från kända tillverkare som Meguiars, tershine, Turtlewax, Sonax, Autoglym och många fler. Välkommen!