Polermedel

Ett bra grundarbete innan du ska vaxa kärran är givet. Om din lack är sliten med djupa repor kan det vara bra att polera bilen med lite grövre medel, detta kommer inte rengöra lacken till skillnad från polish och cleaners, det polermedlet gör är att slipa bort grövre repor som har suttit sig djupare in i lacken. Vi har rubbing, compound och allt som kan tänkas behövas för att uppnå den yta du eftersträvar på lacken från flera olika tillverkare som Meguiars, tershine, Turtlewax, Sonax, Autoglym och många fler.

Tyvärr hittar vi inga produkter i vald kategori

Polermedel - För att ge din bil en glansig yta

Polermedel är en viktig del av bilvården för att uppnå en glansig yta på lacken. Genom att använda polermedel kan du ta bort små repor, oxidation och andra ytskador som kan förekomma på din bils lack. Hos Mekster har vi ett brett utbud av polermedel som passar för olika lacktyper och behov.

När du polerar din bil med polermedel är det viktigt att välja rätt produkt för att undvika att skada lacken. Mekster erbjuder endast högkvalitativa polermedel från välkända varumärken som är skonsamma mot lacken och ger ett optimalt resultat. Vi har polermedel för både handpolering och för användning med polermaskiner.

Hur fungerar polermedel?

Polermedel är en produkt som innehåller slipmedel och andra ämnen som kan ta bort små repor och ytskador på lacken. När du applicerar polermedlet på bilens yta och polerar det med en trasa eller polersvamp, så agerar slipmedlen och tar bort de ojämnheter som finns på lacken. Resultatet blir en slät och glansig yta.

Det är viktigt att använda polermedel på rätt sätt för att undvika att skada lacken. Innan du börjar polera bilen är det bra att tvätta och torka den noggrant för att få bort smuts och andra föroreningar. Det är också viktigt att vara noga med att använda rätt typ av polermedel för din bils lacktyp.

Fördelarna med att använda polermedel

  • Avlägsnar repor och andra ytskador på lacken
  • Ger bilen en djupare glans
  • Gör lacken mer motståndskraftig mot yttre påverkan
  • Ökar bilens återförsäljningsvärde
  • Gör det enklare att tvätta och underhålla lacken

Andra bra produkter att ha när du polerar

När du håller på att polera din bil kan det vara bra att komplettera med andra produkter för att uppnå bästa resultat.

  • Bilvax - För att ge din bil extra skydd och glansig yta. Används efter polering för att låsa in glansen och skydda lacken mot yttre påverkan.
  • Polermaskin - Om du vill göra poleringen ännu enklare och mer effektiv kan du använda en polermaskin. Hos Mekster har vi ett brett utbud av polermaskiner som passar för både hobbyanvändare och professionella bilvårdare. En polermaskin gör det möjligt att snabbt och enkelt polera större ytor utan att anstränga dig.

    Genom att använda en polermaskin kan du uppnå proffsiga resultat på kort tid. Maskinen utför snabba och precisionsrörelser som gör att polermedlet fördelas jämnt över ytan, vilket ger en enhetlig polering och högglansig yta. Polermaskiner är också skonsamma mot lacken, vilket gör att risken för att skada lacken minskar jämfört med handpolering.

Det är också viktigt att använda rätt typ av polermedel tillsammans med din polermaskin för att få bästa resultat. Hos Mekster hittar du polermedel som är speciellt framtaget för olika utföranden. Dessa polermedel är utvecklade för att ge optimal glans och finish utan att skada lacken.

Genom att använda dessa produkter tillsammans med polermedel kan du uppnå det bästa resultatet och få en riktigt glansig och skyddad lackyta på din bil. Se till att alltid följa instruktionerna för de olika produkterna för att undvika skador på lacken.

Att använda polermedel är ett effektivt sätt att ge din bil en glansig yta och ta bort små repor och ytskador på lacken. Hos Mekster hittar du polermedel av hög kvalitet som passar för olika lacktyper och behov. Genom att använda rätt polermedel, polermaskin och tillbehör får du ett proffsigt resultat och en bil som skiner som aldrig förr.

Komplettera gärna med andra produkter inom lackvård för att uppnå optimalt resultat. Hos Mekster hittar du även polermaskiner och tillbehör för optimal polering. Utforska vårt sortiment och ge din bil den bästa vård den förtjänar.