T-lampolja Kemetyl

Bästsäljare

I lager,

Totalt:
Totalt:
Köp fler & spara mer!
    Köp 3 för 62 kr styck och spara 10%.
  • Extra rent bränsle för alle typer av paraffinlampor, lyktor och oljelampor med veke
  • Baserad på extra ren n-paraffin för hög kvalitet.
  • Brinner utan störande os eller lukt.
  • Kan användas både inomhus och utomhus.
  • Hållbarhet på minst 36 månader.
  • Förvaras på sval, torr och väl ventilerad plats, i originalförpackningen.

Säkerhetsdatablad

warranty

Fara

  • Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.

Förvara lampor fyllda med denna vätska utom räckhåll för barn. Förtäring av lampolja, även mycket små mängder eller genom att suga på veken, kan leda till livshotande lungskador.

Läs säkerhetsdatablad

Produktbeskrivning

Exklusivitet i renaste form

T-Lampolja utmärker sig genom sin unika kvalitet och renhet. Till skillnad från andra lampoljor är den baserad på n-paraffin av extra ren kvalitet. Resultatet är en brinnande låga som är fri från störande os och obehaglig lukt. T-Lampolja ger dig en upplevelse av ljus som är lika ren som din egen passion.

T-Lampolja: Skapa magi med ren och kvalitativ belysning

För den som söker den ultimata atmosfären med levande ljus, finns det inget som kan jämföras med T-Lampolja. Det här är inte bara en vanlig lampolja; det är en port till en värld av förtrollande belysning. Varje flamma av T-Lampolja är som en konstnärlig prestation, och den tar dig med på en resa bortom det vanliga.

Oändliga möjligheter i en flaska

T-Lampolja är inte begränsad till en enda användning. Den är en mångsidig följeslagare som passar perfekt i alla fotogenlampor, lyktor, och vekbrännare. Du kan också använda den i paraffinbaserade värmare och kök för att ge ditt hem en touch av elegans och funktion. Med T-Lampolja är ditt utrymme redo för att förvandlas till vad du än drömmer om.

Enkelhet och trygghet

Din säkerhet och komfort är vår prioritet. Vi har inkluderat användarvänliga instruktioner så att du kan använda T-Lampolja utan oro. Följ enkelt bruksanvisningen för varje applikation och undvik överflödig veke, som kan öka risken för sotning. Innan du påfyller, se till att lågan har slocknat. Med T-Lampolja kan du njuta av dina ljusstunder med total sinnesfrid.

Skapa din egen belysningsupplevelse

T-Lampolja ger dig möjlighet att skapa en unik belysningsupplevelse varje gång. Den brinner med en förtrollande, dansande låga och är perfekt för användning i paraffinlampor och lyktor med veke. Oavsett om du planerar en romantisk middag, en avslappnad stund, eller helt enkelt vill förvandla ditt hem till en fridfull oas, så kommer T-Lampolja att hjälpa dig att uppnå det.

Praktiska 1-litersflaskor för din bekvämlighet

För att göra din upplevelse så smidig som möjligt, erbjuder vi Kemetyl T-Lampolja i bekväma 1-litersflaskor. Du kommer aldrig behöva oroa dig för att springa torr när du har en flaska T-Lampolja nära till hands.

T-Lampolja är mer än bara en vanlig lampolja; den är din nyckel till en värld av skönhet och stämning. Välj T-Lampolja för att skapa en atmosfär som kommer att förföra dina sinnen. Låt varje ögonblick bli oförglömligt med T-Lampolja – det bästa valet på marknaden för din belysningsupplevelse.