Matlådevärmare 12V - MiniBar One - Enkelugn

I leverantörs lager I leverantörs lager Beräknat lev datum: 2023-03-30
1899 kr
  • Fria returer
För rörligt bruk. Robust konstruktion helt i rostfri plåt. För 12 och 24 volt elsystem medföljer anslutningskabel på 1,2 m med stickpropp för handlamp/cigarettuttag, som kan tas bort vid fast anslutning.Effektförbrukningen är 50 watt per matlådeplats. Värmningstiden är ca 30 min. beroende på typ av mat och mängd.
Artikelnummer MEK-SE111012
Tillverkare Modernum
Spänning (V) 12
Antal matlådor En plats
Var god dröj, vi hämtar nu alla bilar som produkten passar till!

MiniBar One är en matlådevärmare/enkelugn som fungerar utmärkt för rörligt bruk. MiniBar är en robust konstruktion helt i rostfri plåt. Anslutningskabeln är 1,2 meter lång med en stickpropp för cigarettuttaget.

Denna matlådevärmare ligger på 12-volt och har en mycket låg effekt-förbrukning på endast 50 watt. Den låga effektförbrukningen gör att du även kan värma matlådor medan bilen är avstängd. Enligt rekommendation från tillverkaren bör dock aldrig ugnen vara på mer än 2 timmar när motorn är avslagen då det riskerar att göra bilen svårstartad. (Under vintertid bör du även ta hänsyn till batteriets kondition och utetemperatur.)

Uppvärmningstiden är ca. 30 minuter, lite varierande beroende på typ av mat och mängd.

Ta för vana att alltid ställa in matlådan INNAN du startar strömmen men också bryta strömmen INNAN du tar ut din matlåda igen, det spar på på strömmen och ugnen skall inte användas utan att en matlåda med mat finns i matlådevärmaren.

Det ingår ingen matlåda i priset utan de köps till separat. Vi rekommenderar alltid den rostfria matlådan till MiniBar.

warranty

Made in Sweden

Denna produkt är tillverkad och designad i Sverige.

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller funderingar om denna produkt?

Kontakta vår support så ska vi försöka besvara alla dina frågor!

Loading...