10% rabatt på all bilvård med rabattkod!

Använd rabattkod:

Xenonlampor

Det finns många fördelar med att välja xenonbelysning till din bil. Bland annat har xenonlampor längre brinntid än andra lampor, det ger ett starkare och längre ljusstråle och bidrar även till en lägre bränsleförbrukning. Om du behöver nya xenonlampor till din bil så hittar du dina nya här till riktigt bra priser.

Bra sikt är ett måste! Vi har stort utbud av xenonlampor till din bil!

Xenonlampa bil

Letar du efter xenonlampor till bil? Då har du kommit rätt! Vi har nämligen ett brett utbud av xenonlampor till riktigt bra priser. xenonlampor har låg energiåtgång och drivs genom en ballast och tändare. Själva xenonlampan består av ett glasrör fyllt med ädelgasen xenon, en liten del metallsalter, elektroder och volfram. xenonlampor är inte att rekommendera vid avbländning till helljuset eftersom lampans livslängd påverkas av antalet tändningar och även om xenonlampan är ger en snabb tändning är den för långsam för att kunna blinka med.

Varför välja xenonlampor?

  • Xenonlampan höjer trafiksäkerheten genom att både ge starkare och längre ljusstråle
  • Eftersom xenonlampor drar mindre ström än traditionella lampor så bidrar de till aningen lägre bränsleförbrukning.
  • Xenonlampor har längre brinntid än traditionella lampor och behöver därför inte bytas lika ofta.
  • Med xenonlampor finns det ingen risk för överhettning.

Vi säljer xenonlampor till riktigt bra pris och till de allra flesta bilmodeller. För att hitta rätt xenonlampor till din bil kan du ta hjälp av vår regnr-box högre upp på sidan, fyll bara i ditt regnr så visas endast de xenonlampor som passar till din bil. Därifrån är det bara att välja den xenonlampan du tycker känns bäst. Skulle du ha mer frågor eller funderingar gällande valet av xenonlampor kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Det hjälper dig mer än gärna att besvara dina frågor.

På mekster.se hittar du xenonlampor från kända varumärken som Hella, JP Group, Neolux, Philips, Valeo och vårt egna varumärke mekster.se.