tershine

tershine Purify S - Bilschampo

Testvinnare

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • Mycket drygt
  • Extremt glanshöjande
  • Oerhört effektivt
  • Säker på alla typer av material
  • Fungerar i Foam Lance
  • Fungerar på matta lacker, wrap och PPF
  • Doftar fantastiskt
  • Fri från PFAS och VOC

Köp även till

Sonax Exteriör 40x40 cm - Mikrofiberduk 1-pack
Sonax Exteriör 40x40 cm - Mikrofiberduk 1-pack
40 kr 69 kr
Carwise Tvättsvamp av mikrofiber - 1-pack
Carwise Tvättsvamp av mikrofiber - 1-pack
29 kr 37 kr
Carwise Sämskinn - 1-pack
Carwise Sämskinn - 1-pack
39 kr 50 kr
Glosser Pro Series Superdry Towel 40x80 cm - Torkduk 1-pack
Glosser Pro Series Superdry Towel 40x80 cm - Torkduk 1-pack
109 kr 139 kr
tershine - Tvätthandske 1-pack
tershine - Tvätthandske 1-pack
149 kr
Sonax - Tvätthink 10 l
Sonax - Tvätthink 10 l
69 kr 79 kr

Säkerhetsdatablad

warranty
warranty

Fara

  • Irriterar huden.
  • Orsakar allvarliga ögonskador.

Produktbeskrivning

Få en fantastisk och skinande ren bil med tershine Purify S - Bilschampo

Högskummande och väldoftande schampo kommer att ge massvis av glans till din bil och lämna dig imponerad. Men det är inte bara glansen som gör detta schampo speciellt, det finns mycket mer att erbjuda.

En mycket dryg formulering

Du kan förvänta dig över 50 tvättar med en enda flaska av tershine Purify S. Detta schampo är oerhört glanshöjande och kommer att lämna din bil skinande ren varje gång du använder det. Dessutom är det oerhört effektivt och säkert att använda på alla typer av material, inklusive matta lacker, wrap och PPF.

Foam Lance - extra skum, extra rengöring, extra skydd

En av de bästa egenskaperna hos tershine Purify S är att det fungerar perfekt i Foam Lance, vilket ger dig ännu mer skum för att rengöra och skydda din bil. Dess fantastiska doft kommer att göra tvätten till en njutning, och det bästa är att det är fritt från PFAS och VOC.

Enkel och effektiv användningsmetod

Vår rekommenderade användningsmetod är enkel och effektiv. Dra i en skvätt av tershine Purify S i ljummet vatten och blanda för att aktivera skummet. Använd sedan en tvätthandske och dra den med raka drag över fordonets lack, kom ihåg att tvätta handsken i rent vatten i din andra hink då och då för bästa resultat. När du är klar, spola av och torka av med en högkvalitativ torkduk.

Öka glansen med tershine Purify S

Efter att du har torkat av din bil med torkduken, kommer du att märka att glansen successivt ökar de första 12-24 timmarna. För att ta full nytta av tershine Purify S rekommenderar vi att du använder den tillsammans med tershines andra produkter, såsom Magnify eller Refract, för att boosta ditt redan befintliga lackskydd till nya höjder.

Testvinnare hos Teknikens Värld

Det är inte bara vi som är övertygade om tershine Purify S's kvalitet. Det har testvunnit av Teknikens Värld och har visat sig vara ett högeffektivt schampo som ger en helt vansinnig glans till din bil. Så varför inte prova det själv och se skillnaden?

Använd tershine Purify S med en foam lance

Och glöm inte att tershine Purify S fungerar utmärkt med en foam lance för att ge dig ännu mer skum och rengöringseffekt. Vi vill att du ska vara nöjd med ditt val av bilschampo, så testa gärna runt för att hitta den perfekta mängden skum baserat på vattenets hårdhet.

Upptäck magisk glans och överlägsen rengöringseffekt

Upptäck den magiska glansen och överlägsna rengöringseffekten med tershine Purify S - Bilschampo idag. Din bil kommer att tacka dig.

Produktvideo