tershine

tershine Purify S+ - Bilschampo

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • Väldigt lättanvänd
  • Rengör och lackskyddar i samma drag
  • Mycket hög glans
  • Härligt doft av äpple
  • Fungerar i Foam Lance
  • Fri från PFAS och VOC

Köp även till

Sonax Exteriör 40x40 cm - Mikrofiberduk 1-pack
Sonax Exteriör 40x40 cm - Mikrofiberduk 1-pack
40 kr 69 kr
Carwise Tvättsvamp av mikrofiber - 1-pack
Carwise Tvättsvamp av mikrofiber - 1-pack
29 kr 37 kr
Carwise Sämskinn - 1-pack
Carwise Sämskinn - 1-pack
39 kr 50 kr
Glosser Pro Series Superdry Towel 40x80 cm - Torkduk 1-pack
Glosser Pro Series Superdry Towel 40x80 cm - Torkduk 1-pack
109 kr 139 kr
tershine - Tvätthandske 1-pack
tershine - Tvätthandske 1-pack
149 kr
Sonax - Tvätthink 10 l
Sonax - Tvätthink 10 l
69 kr 79 kr

Produktbeskrivning

Rengöring och lackskydd i ett

Med tershine Purify S+ bilschampo får du både rengöring och lackskydd i ett enda drag. Dessutom lämnar det en otroligt hög glans och en härlig doft av äpple. Det är ett väldigt lättanvänt schampo som fungerar i Foam Lance och är helt fri från PFAS och VOC.

Användning av produkten

För att använda produkten behöver du bara hälla en skvätt i hinken och experimentera med mängden för att hitta det bästa förhållandet för din bil. Du kan också applicera schampot direkt på en handske eller duk och sedan enkelt skölja av det. För att få bästa resultat fluffar du upp skummet med högtrycken och drar sedan tvätthandsken eller mikrofiberduken över fordonets lack. Efter att du spolat av kan du torka torrt med en högkvalitativ duk och njuta av den episka glansen och avrinningen.

Keramiskt schampo med skyddande hinna

Purify S+ är ett keramiskt schampo med en doft av grönt äpple. Det ger inte bara en fantastisk rengöring, utan ger även massvis av glans och lämnar en skyddande hinna som är vattenavstötande. Det är perfekt för dig som vill lackskydda ditt fordon utan krångel, eller för att boosta ett befintligt skydd. Dessutom är det helt fri från skadliga ämnen som PFAS och konstiga lösningsmedel. Blandningsförhållandet är på 1:250-1:500 och det fungerar utmärkt i foam lance.

Fungerar på olika fordon och ytor

Schampot fungerar även bra på stora fordon som lastbilar och grävmaskiner, samt på wrap/ppf och matta lacker. Du kan till och med använda det på båten, husbilen, vattenskotern och mer eller mindre allt. Du behöver inte heller ha panik om produkten inte spolas av omgående, du kan tvätta hela fordonet i lugn och ro innan du spolar av det. Det kan även spädas med vatten och användas som en wet coat genom att spraya det på en ren yta och sedan spola av.

Torkstöd och tips för användning

Om du vill använda torkstöd som Apex+ eller Refract är det möjligt, men kom ihåg att det kan ta bort en del av schampots effekt. Prova gärna utan första gången och se vad du föredrar. Skölj även gärna ur torkdukarna efter användning för att behålla deras kvalitet. Om önskad effekt inte uppnås, prova att använda lite mer produkt och anpassa blandningsförhållandet efter dina behov.

Biologiskt nedbrytbart och förvaring

Purify S+ är biologiskt nedbrytbart och innehåller inga högfluorerade ämnen (PFAS). Förvara produkten mörkt och frostfritt för att behålla dess kvalitet. Med tershine Purify S+ får du en enkel och effektiv produkt som ger ditt fordon en fantastisk glans och skyddar lacken utan krångel.

Produktvideo