tershine

tershine Vision+ - Fönsterputs/Vattenavvisande medel 500 ml

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • Superenkel att använda
  • Rengör och skyddar i samma drag
  • Kristallklara rutor
  • Mycket vattenavstötande för bättre sikt
  • Härlig doft av skogens bär
  • 100% biologiskt nedbrytbar
  • Fri från PFAS och VOC
  • Märkningsfri

Säkerhetsdatablad

warranty

Fara

  • Orsakar allvarlig ögonirritation.

Läs säkerhetsdatablad

Produktbeskrivning

Upplev den fantastiska kraften hos tershine Vision+

det ultimata fönsterputs- och vattenavvisande medlet. Med denna revolutionerande glasputs lämnar du varje yta skinande ren och vattenavstötande, vilket ger dig kristallklara rutor och en bättre sikt.

Njut av doften av de frodiga skogens bär

medan du enkelt rengör och skyddar dina fönster och andra glasytor. Vision+ är inte bara överlägset effektivt och enkelt att använda, det är också en miljövänlig lösning. 100% biologiskt nedbrytbart och helt fritt från skadliga PFAS och VOC. Dessutom är den märkningsfri, vilket ger dig extra trygghet för din hälsa och säkerhet.

Du behöver bara duscha Vision+ på din glasduk eller direkt på ytan

och sedan torka ut med duken. Vänd på duken och buffa upp ytan för att se fram emot det skinande resultatet. Med Vision+ får du inte bara en avrinningseffekt som gör att dina fönster håller sig rena längre, du sparar också på torkarna och får en bättre sikt.

Det är så enkelt att använda Vision+

Bara applicera och torka av - inga krångliga steg eller komplicerade instruktioner. För att verkligen få ut det bästa av produkten kan det vara bra att ha en extra ren duk vid sidan om för att använda till att torka av ytan ordentligt. Det är verkligen sant att med Vision+, less is more!

Underlätta din rengöringsrutin ännu mer genom att komplettera med tershine glasduk eller allround-duk.

Dessa dubbeldukade verktyg är nödvändiga för att uppnå den perfekta glasputsningen och kommer att göra en enorm skillnad. Oavsett vilken tershine produkt du väljer, är dubbla dukar att föredra för att garantera bästa resultat.

Glöm inte att skaka Vision+ innan användning

för att få ut det bästa av det biologiskt nedbrytbara och PFAS-fria medlet. Med tershine Vision+ får du inte bara rena och glänsande ytor - du får också en produkt som är skonsam mot miljön och din hälsa. Upplev själv den otroliga kraften hos Vision+ och njut av skinande renhet som varar.

Produktvideo