Takräcken och lasthållare

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Söker...

Kategori
Filter
skickas omgående

Takräcke för takreling 122cm

1 099 kr
Ca marknadspris: 1 199 kr
Du sparar: 100 kr
Till produkt
3-6 dagar

Takräcke för takreling 122cm

1 540 kr
Ca marknadspris: 1 695 kr
Du sparar: 155 kr
Till produkt
3-6 dagar

Takräcke Audi A3 Sportback 04-13

1 720 kr
Ca marknadspris: 1 926 kr
Du sparar: 206 kr
Till produkt

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Takräcken och lasthållare till din bil

Med ett takräcke på det ofta outnyttjade taket på bilen så kan du få med dig stora och oregelbundna saker. Med en lasthållare kan du fästa annat än bara en takbox. Ett takräcke fungerar som ett skydd mellan bilens tak och föremålet du lastar, men även som en fästpunkt.

Takräcke som passar din bil?

Vi vet att det kan vara svårt att välja takräcke. Alla bilar har olika bredd på taket och behöver därför olika bredder på takräcket. Längden på ett takräcke anger max bredden mellan fästpunkterna på vardera sida på bilens tak. Är bredden mellan vardera sida kortare än takräcket så kommer takräcket att passa. Men är det precis på gränsen är det bättre att välja ett som är cirka 10cm längre.

Det kan vara mycket att hålla koll på, därför tycker vi att du ska skriva in ditt registreringsnummer i vårat regnummer sök så hittar vi takräcket som passar just din bil.

Montering

Våra storsäljare tillverkade i aluminium från farad har en patenterad konstruktion som möjliggör enkel montering på bara några sekunder. Det är inte bara lätt att montera takräckena det är också lätt att demontera dem och ta av dem då de inte används. Detta är något man alltid bör göra för att spara på bränsle och miljön. Hur bra dagens takräcken än är så skapar de luftmotstånd och detta gör i sin tur att bilen drar mer bränsle. Spara på miljön och ta av takräcket då det inte används.

Fästen som finns på lasthållare

  • Runt dörrkarmen

  • Droplist - Integrerad reling

  • Reling


  • Att tänka på:


  • Montera lasthållaren efter anvisningarna.

  • Välj gärna takräcken med en gummilist för som skyddar lasten mot skavning.

  • Välj ett lättmonterat takräcke som går snabbt att ta av och sätta på.

  • Välj en lasthållare som har aerodynamisk design för att minska luftmotståndet.

  • Bind noggrant fast föremålen som ligger på takräcket.

  • Ta med dig det du vill, vart du vill, Välj ett takräcke som passar just dina behov bland vårt breda sortiment - Välkommen att handla takräcke till bra pris hos mekster.se