10% rabatt på all bilvård med rabattkod!

Använd rabattkod:

Hapro

Hapro har snabbt kommit och blivit en given favorit på marknaden när det kommer till takboxar och cykelhållare. De exklusiva takboxarna utvecklas från idé till slutprodukt i Nederländerna. Med extremt höga krav på säkerhet och kvalité. Något som vittnar om den höga kvalitén är exempelvis den unika 5 års garantin på takboxar, en klass för sig i segmentet. Garantin vittnar också om vilken fantastisk kvalité du kan förvänta dig av en Hapro-produkt. Allt kontrolleras noggrant för att uppfylla strikta produktionsstandarder vilket gör att du också kan känna dig trygg på vägarna. Hapros-takboxar är inte bara stilrena och funktionella, de testas även under de mest extrema förhållandena. City Crash-tests, stabilitetstester, vibrations-, vatten- och vindtunneltester. Ingenting lämnas åt slumpen.
Hapro

Detta kan du förvänta dig av en Hapro-takbox:

Supersmidig montering

Kombinationen av modern design och innovativa, intelligenta funktioner gör varje resa med en Hapro-takbox till en fest.

Aerodynamisk design

Smart aerodynamisk design ger mindre luftmotstånd och ser till att bil och takbox passar perfekt ihop.

Godkända, testade & säkra

Säkerheten kommer alltid först. Noggrant testade och certifierade enligt de strikta TÜV säkerhetsföreskrifterna.

Made in... Nederländerna

Till skillnad från många andra varumärken inom takboxar så är Hapros takboxar tillverkade i Europa. Från idé till slutprodukt.

Hapro-takboxar & cykelhållare

Här på mekster.se hittar du ett stort utbud av Hapro-produkter av absolut högsta kvalitet. Res bekvämt med tillräckligt med utrymme för allt ditt bagage, oavsett vilket äventy som väntar. Vad du än vill göra, med en Hapro takbox kan du säkert transportera allt ditt bagage. Hapro har ett öga för detaljer vilket gör att du får en otroligt stilren och funktionell produkt på samma gång. Användning av de mest avancerade, moderna materialen ser till att Hapro’s produkter är en värdefull investering i resekomfort.

Hapro-lastprodukter för bilen

Platsbrist behöver aldrig bli ett hinder igen och tack vare det breda utbudet av modeller, färger och storlekar finns det alltid en Hapro takbox som passar ditt resebehov perfekt.

Hapro-takboxar

  • Hapro Nordic
  • Hapro Trivor
  • Hapro Zenith
  • Hapro Traxer

Hapro-cykelhållare

  • Hapro Atlas Premium XFold
  • Hapro Atlas Premium
  • Hapro Atlas Active