10% rabatt på all bilvård med rabattkod!

Använd rabattkod:
AVA

AVA Bilvårdssats - Car Care Kit

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • Enkelt och effektivt sätt att rengöra bilen
  • Justerbar tillbehörsvivel för att ändra sprutmönstret
  • Inkluderar skumkanon för jämn och effektiv applicering av rengöringsmedel
  • 40 graders spridningsvinkel för tryckrengöring av stora ytor
  • 90 graders vinklad lans för att nå svåråtkomliga områden
  • AVA Mop för att ta bort envis smuts och fläckar
  • Effektiv och skonsam rengöring både på insidan och utsidan av bilen
  • Ökar glansen och ser till att bilen blir noggrant rengjord
  • Oumbärligt verktyg för bilvård

Produktbeskrivning

AVA Bilvårdskit är en fantastisk lösning för att göra rengöringen av din bil både enklare och mer effektiv. Med detta kit kan du uppnå en skonsam och grundlig rengöring som får din bil att se ut som ny.

En av de bästa funktionerna i AVA Bilvårdskit är den justerbara tillbehörsviveln. Med hjälp av denna funktion kan du rotera all utrustning monterad i 15 graders steg. Detta är särskilt praktiskt när du vill ändra sprutmönstret på munstycket från horisontellt till vertikalt. Oavsett om du behöver en bred spridning för att täcka stora ytor eller en mer koncentrerad stråle för att ta bort envis smuts, kan du enkelt justera vinkeln och få bästa möjliga resultat.

Satsen inkluderar också en skumkanon som gör det enkelt att applicera rengöringsmedel på din bil. Genom att skapa ett tätt och jämnt skum täcker du snabbt och effektivt hela ytan med rengöringsmedel. Detta hjälper till att lösa upp smuts och ger dig en enkel och skonsam rengöring.

Munstycket med 40 graders spridningsvinkel är perfekt för tryckrengöring av din bil. Den breda spridningen gör att du kan rengöra stora ytor snabbt och effektivt. Samtidigt är munstycket utformat för att vara skonsamt mot lacken och andra ytor på din bil, så du kan vara säker på att du inte orsakar skador under rengöringen.

För att underlätta rengöring under bilen och i hjulhusen inkluderar AVA Bilvårdskit också en 90 graders vinklad lans. Denna lans gör det enkelt att nå svåråtkomliga områden och ta bort smuts och skräp som kan samlas där. Genom att kunna rengöra även de svåraste områdena kan du vara säker på att din bil blir ordentligt ren från topp till botten.

Slutligen, med AVA Mop får du en smidig och enkel skrubbning. Den är utformad för att ta bort envis smuts och fläckar från ytor som kan vara svåra att rengöra med andra verktyg. Med denna mop kan du säkerställa att varje yta på din bil blir noggrant rengjord och att den återfår sin glans.

Sammanfattningsvis är AVA Bilvårdskitet ett oumbärligt verktyg för att underlätta och effektivisera rengöringen av din bil. Med dess olika tillbehör och justerbara funktioner kan du skonsamt och effektivt rengöra varje del av din bil, både på insidan och utsidan. Så se till att ge din bil den kärlek och omsorg den förtjänar genom att investera i AVA Bilvårdskit.

Produktvideo