10% rabatt på all bilvård med rabattkod!

Använd rabattkod:
AVA

AVA Turbo-munstycke - P30-P60

I lager,

Totalt:
Totalt:
 • Turbo-munstycket är ett imponerande verktyg i AVA:s munstyckesarsenal
 • Det erbjuder den ultimata kombinationen av kraften från ett 0°-munstycke och täckningen hos ett 20°-munstycke
 • Det är det perfekta valet för rengöring av hårda ytor
 • Turbo-munstycket är avsett för användning på robusta ytor och bör undvikas på bilar och träytor
 • Innan du tar itu med en större uppgift rekommenderas det starkt att du provar munstycket för att bli bekant med dess kraft och effektivitet
 • Det är utformat för att leverera en kraftfull stråle med högt tryck
 • Det är idealiskt för att ta bort envis smuts, olja och andra föroreningar från ytor som tål en aggressiv rengöring
 • Det jämnar och effektivt rengör genom att kombinera fördelarna med ett smalare 0°-munstycke och täckningen från ett bredare 20°-munstycke
 • Det bör användas med rätt teknik för att undvika skador och inte riktas mot känsliga material
 • Det rekommenderas att testas på en mindre synlig yta först för att se hur ytan reagerar på rengöringskraften
 • Turbo-munstycket erbjuder en imponerande kombination av kraft och täckning för att effektivt rengöra hårda ytor
 • Det är viktigt att vara försiktig och använda rätt teknik för att undvika skador och få bästa möjliga resultat

Produktbeskrivning

Turbo-munstycket – Kraftfullt rengöringsverktyg

Turbo-munstycket är ett imponerande verktyg i AVA:s munstyckesarsenal. Det erbjuder den ultimata kombinationen av kraften från ett 0°-munstycke och täckningen hos ett 20°-munstycke. Med dess överlägsna prestanda är det det perfekta valet för rengöring av hårda ytor.

När du använder Turbo-munstycket är det viktigt att vara medveten om dess intensiva rengöringskraft. Det är avsett för användning på robusta ytor och bör undvikas på bilar och träytor, eftersom det kan orsaka skador. Innan du tar itu med en större uppgift rekommenderas det starkt att du provar munstycket för att bli bekant med dess kraft och effektivitet.

Turbo-munstycket är utformat för att leverera en kraftfull stråle med högt tryck, vilket gör det idealiskt för att ta bort envis smuts, olja och andra föroreningar från ytor som tål en aggressiv rengöring. Genom att kombinera fördelarna med ett smalare 0°-munstycke, som erbjuder en koncentrerad och kraftfull stråle, med täckningen från ett bredare 20°-munstycke, får du en jämn och effektiv rengöring.

När du använder Turbo-munstycket bör du vara försiktig och använda det med rätt teknik. Håll munstycket i rätt avstånd från ytan för att undvika skador och se till att du inte riktar strålen mot känsliga material. Det är alltid bäst att testa på en mindre synlig yta först för att se hur ytan reagerar på rengöringskraften.

Sammanfattningsvis erbjuder Turbo-munstycket en imponerande kombination av kraft och täckning för att effektivt rengöra hårda ytor. Kom ihåg att vara försiktig och använda rätt teknik för att undvika skador och få bästa möjliga resultat.

Produktvideo