Loading...

Bass Habit SPL ELITE 1200.1DF, monoblock

I leverantörs lager I leverantörs lager
2 298 kr
  • Fria returer
Ett kompakt, kraftfullt och effektivt monoblock från svenska Bass Habit!
Artikelnummer 819607
Produkttyp Mono
Tillverkare Bass Habit
Dimensioner (BxHxD) 151 x 209 x 67 mm
Effekt (RMS) 1200W i 1 Ohm,800W i 2 Ohm,500W i 4 Ohm
Frekvensomfång 15 - 20.000 Hz
Bass boost Ja
Inbyggda delningsfilter Lågpass: 60 - 20.000 Hz,Högpass: 15 - 1.000 Hz
Var god dröj, vi hämtar nu alla bilar som produkten passar till!

Bass Habit SPL ELITE 1200.1DF - Kraftfullt monoblock för enastående ljudupplevelse

Bass Habit SPL ELITE 1200.1DF är ett kompakt, kraftfullt och effektivt monoblock från svenska Bass Habit! Detta monoblock är speciellt utformat för att leverera maximal kraft i en smidig och kompakt design. Med den vackra nya röda färgen och ännu mer kraft är detta andra generationens SPL-slutsteg.

Kraftfullt fullregistersteg

  • Kan driva exempelvis midbasar
  • 1200W RMS i 1 Ohm
  • 800W RMS i 2 Ohm
  • 500W RMS i 4 Ohm
  • Anslutningar för 20mm2 strömkabel

SPL ELITE 1200.1DF är ett fullregister-slutsteg som ger dig möjlighet att ansluta både baselement, högtalare och diskanter. Varför inte använda två av dessa effektmonster till framdörrarna och vara den som hörs mest på bilträffarna? Möjligheterna är nästintill oändliga.

För att få dina basar eller högtalare att låta precis som du vill så har SPL ELITE 1200.1DF både hög- och lågpassfilter som gör det möjligt att dela frekvenserna precis där du vill ha dem.

Viktiga anslutningar och rekommendationer

Detta kraftfulla monoblock kräver en bra jordpunkt och att bilens strömbank är i bästa möjliga skick för att fungera optimalt. Det är viktigt att se till att både generatorn och batteriet är i god hälsa. Vi rekommenderar även att du investerar i ett extrabatteri för att säkerställa tillförlitlig prestanda.

Kablar är en viktig del av installationen. För att kunna ansluta monoblocket rekommenderar vi att du använder ett färdigt kabelkit tillverkat av 100% koppar för bästa möjliga signalöverföring.

OBS! När du kopplar in monoblocket är det viktigt att ha högtalare inkopplade som matchar monoblockets impendanskapacitet. Läs mer om detta i manualen nedanför.

OBS! Vissa modeller av SPL Elite-slutstegen kan ha en tryckfelsnisse där det står "10KHz" istället för "20KHz" på LPF-skruven, trots att monoblocket har frekvensomfång och LPF-justering upp till 20KHz.

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller funderingar om denna produkt?

Kontakta vår support så ska vi försöka besvara alla dina frågor!