A.B.S.

Bromsbeläggsats

Särskilda kriterier för att bildelen ska passa

Ej i lager

Produktbeskrivning

A.B.S.-bromsbelägg erbjuder exceptionell prestanda i alla lägen. Alla bromsbelägg från A.B.S. är certifierade enligt ECE R90-förordningen vilket betyder att produkten måste matcha eller överstiga kvalitén på originalbromsbeläggen. Med andra ord så får du likvärdig säkerhet och friktionsmaterial som bromsbeläggen som var monterade på bilen från fabrik. För certifieringen krävs också att bromsbeläggen klarar av bromsfriktionsanalys i kalla och varma miljöer. Då kanske du tänker, ja ja... Certifieringar och förordningar, vad betyder detta i praktiken? Jo, det betyder helt enkelt att bromsbeläggen håller riktigt hög kvalitet och att du kan känna dig trygg på vägarna efter monterat bromsbelägg från A.B.S.

A.B.S.-Bromsbelägg – Förstklassig kvalitet tillverkade enligt de hårdaste säkerhetsstandarderna. Beläggen som bromsar på ditt kommando oavsett väderlek och yttre omständigheter!

A.B.S. är en av världens ledande tillverkare på bromsar, alltid med otroligt hög kvalitet som igenkänningsfaktor. A.B.S.-bromsbelägg är inget undantag i det avseendet!