Bosch

Bromsskiva BD1029

Särskilda kriterier för att bildelen ska passa
Däckbytarveckor - T.o.m. 29 april Bästsäljare

I lager,

Totalt:
Totalt:

Produktbeskrivning

Bosch bromsskivor är för dig som bara nöjer dig med det bästa! Bosch tillverkar originalbromsskivor till flera av världens största biltillverkare. Tack vare högkvalitativa materialval kombinerat med Tysk ingenjörskonst så har man tagit fram en av marknadens mest slitstarka och säkra bromsskivor. Bromsskivorna tål extrema påfrestningar, temperaturer upp emot 750° C kan uppstå mellan bromsbelägg och bromsskivan - inget problem för en Bosch-bromsskiva.

Egen forskningsenhet

Som ett av världens största företag så har Bosch tagit fram en egen forskningsenhet för att säkra utveckling, produktion och säkra alla hårda kvalitetskrav som ställs.

Kvalitet

Varje bromsskiva är tillverkad specifikt för varje fordonstyp. Skivorna är 100% balanserade och framtagna med absolut högsta precision och noggrannhet för vibrationsfria inbromsningar. Bromsskivorna har en beläggning som skyddar mot korrosion i större utsträckning och ger ett mer långvarigt skydd.

Bosch är varumärket för dig som vill vara säker på att du köper en produkt av absolut högsta kvalitet med lång hållbarhet och mycket god bromsverkan som i sin tur ger dig optimal bromssäkerhet på vägen.