Bosch

Med rötter från 1800-talet har Bosch skapat ett globalt företag som är verksamma i över hela världen. Bosch är bland annat en stor leverantör inom fordonsindustrin och erbjuder ett varierat och brett sortiment av produkter.
Bosch

Bosch torkarblad

Rena torkarblad och rena rutor går hand i hand - utforska Aerotwin-serien från Bosch!

Byt dina bromsar med Bosch!

Ge dig själv den bästa försäkringen på vägen - där säkerhet alltid kommer först!

Varför ?

Här är varför

Störst inom bildelar

Bosch är världsledande inom fordonssektorn och är den största leverantören av bildelar globalt. Med över ett sekel av erfarenhet och expertis garanterar bosch's tillverkningsanläggningar produkter av högsta kvalitet. Genom att välja Bosch får du tillgång till pålitliga delar som är konstruerade och testade för att leverera pålitlig prestanda under lång tid.

OEM-tillverkare

Som en OEM-tillverkare har Bosch en lång historia av att tillverka högkvalitativa bildelar som bilindustrin litar på. Genom att välja Bosch-delar så väljer du samma pålitliga komponenter som många ledande biltillverkare väljer för sina fordon = Garanterad kvalitet.

Prisvinnande torkarblad

Bosch sätter standarden för hög kvalitet med sina prisbelönta torkarblad som testas rigoröst för att leverera enastående prestanda i alla väderförhållanden. Att vara rankad som "Best Brand" tre år i rad av "Auto Motor und Sport" visar på vår oöverträffade kvalitet och ger dig nåt som du kan lita på.

Bosch Bromsar: Born Safe

Bosch Bromsar: Born Safe Med Bosch bromssystem får förare en kombination av innovation och pålitlighet som sträcker sig över nästan ett sekel. Bosch's teknik är utformad för att förbättra bromssäkerheten och körmiljön för alla, vilket gör att vi på Mekster har ett starkt fötroende till Bosch och kan garantera våra kunder bara det bästa inom bromsar.