Carwise

Garagedomkraft - The Big Red - 2,5 ton höglyftande

5% dras i kassan

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • 2,5 ton kapacitet: Kan lyfta tunga fordon.
  • 530 mm lyfthöjd: Passar för SUV-modeller och höga fordon.
  • Robust stålkonstruktion: Ger stabilitet och tillförlitlighet.
  • Smidig manövrering: Med stålhjul fram och 360-graders svänghjul.
  • Snabblyftspump: För snabbare lyftning med mindre ansträngning.
  • Prisvärd och professionell: Funktionell design till överkomligt pris.

Produktbeskrivning

The Big Red har kommit att bli en given favorit bland domkrafter, tillverkad i kraftigt stål som resulterar i ett stadigt och tillförlitligt chassi. Den robusta konstruktionen ger ett industriellt intryck som andas kvalité rakt igenom. Det som utmärker ”The Big Red” från många andra domkrafter i samma storlek är dess förmåga att lyfta både högt och tungt.

En tung och hög SUV? Inga problem!

Likväl som The Big Red kan hantera den vardagliga personbilen så kan den även rå sig på pickups, SUV-modeller och andra höga fordon. Domkraften har nämligen en imponerande lyfthöjd på hela 530 mm kombinerat med en lyftkapacitet på 2500 kg. Bara det är ju imponerande i sig för en domkraft i den här storleken.

Enkel att manövrera och förvara

Andra domkrafter som lyfter dessa tyngder kan ibland bli tunga, stora och svårmanövrerade men ”The Big Red” är trots sitt namn en relativt kompakt konstruktion. Utrustad med två stora robusta stålhjul i fram och två lite mindre 360-graders svänghjul i bak för en smidig manövrering. Ordning och reda i garaget är något vi alla gillar, trots att vi alla någon gång ibland blir skyldiga till en enda stor röra i garaget. Med denna domkraft blir det åtminstone lite lättare att var sak får sin plats. Pumpröret går nämligen superenkelt att ta bort för att kunna stuva undan domkraften under exempelvis en arbetsbänk eller liknande.

Snabblyftspump

Utrustad med en snabblyftspump som gör att du inte behöver pumpa lika många gånger för att höja domkraften till önskad höjd.

Ett designmästerverk?

Ett designmästerverk? Nja, kanske inte. Här har man satsat fullt ut på att ta fram en riktigt prisvärd och funktionell domkraft! Domkraften är exempelvis inte detaljlackerad i flera olika kulörer för att ge ett "häftigt" intryck. Den är hellackerad i klassisk verkstadsröd kulör, vilket i sig kanske till och med ger ett mer professionellt intryck även om det inte vinner några designpriser.

loader
Laddar...