Carwise

Oscillerande Polermaskin Carwise Dual Action DA 21

5% rabatt dras i kassan Toklågt pris Bästsäljare

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • Dual Action (dubbelverkande) oscillerande polermaskin
  • Simulerar hands rörelse för att undvika brännskador och skador på lacken
  • Kast på 21 mm för snabbare resultat och korrigeringsförmåga
  • Lämpar sig för små och stora fordon
  • LED-display för varvtalsreglering
  • Lättillgänglig varvtalsreglering kontrollerad med tummen
  • Proffsmaskin som ger riktigt fina resultat
  • Gedigen byggkvalitet till bra pris
  • Sluten distributionskedja för pris och kvalité
  • Inkluderar polersvamp och praktisk väska för förvaring

Köp även till

Carwise Skumrondell Lätt slipande 150 mm - 1-pack
Carwise Skumrondell Lätt slipande 150 mm - 1-pack
69 kr 79 kr

Produktbeskrivning

Oscillerande polermaskin i proffsklass!

En Dual Action (dubbelverkande) eller även kallad "oscillerande polermaskin" som simulerar din hands rörelse genom att rotera polerskivan runt sin egen axel men också från sida till sida. Det som annars är den stora svårigheten och risken med polering i form av brännskador, skadad lack och rosor i lacken är ett minne blott med den här maskinen. Polermaskinen har ett kast på 21 mm, enkelt förklarat så kan man säga att desto större kast desto snabbare ger maskinen resultat men också betydligt snabbare korrigeringsförmåga än maskiner med mindre kast. Lämpar sig tack vare detta för allt ifrån små fordon till större fordon så som SUV, skåpbilar, husbilar, husvagnar och så vidare.

LED-display

Polermaskinen är utrustad med LED-display där du kan få en överblick över varvtalsregleringen, som du kan ställa in från 2000 till 4200 rpm. Varvtalsreglering är lättillgänglig och kontroleras smidigt med tummen utan att flytta handen ur ditt befintliga grepp. LED-displayen ger dig hela tiden full kontroll vilken hastighet du kör maskinen på. Utan att behöva gissa eller byta grepp.

En proffsmaskin som lämpar sig för alla

Oscillerande polermaskiner gör det svårare att misslyckas, men bara för att det är lätt att komma igång med en oscillerande polermaskin och få riktigt bra resultat utan att förstöra eller skada lacken så betyder det inte att proffsen föredrar någonting annat. Även proffsen har i större utsträckning år efter år gått över till oscillerande polermaskiner då det är enklare att få riktigt riktigt fina resultat.

Gedigen byggkvalitet till rätt pris

Med alla fina fuktioner och kvalitén på maskinen i åtanke kan man kanske tro att Carwise Dual Action är en dyr pjäs, men faktum är att den bara konkurrerar på planen funktion, finess och byggkvalité med dom välrenomerade polermaskinerna av liknande modell. När det kommer till priset så är det ett helt annat utgångsläge som är minst sagt en fröjd för ögat. Genom en sluten distributionskedja utan onödigt många mellanhänder har man lyckats med en vacker symbios mellan pris och kvalité.

Och som körsbäret på toppen!

Du kanske redan är nöjd med vad som presenterats, sakta i backarna för Carwise har nämligen valt att slänga med en polersvamp och en praktiskt väska för förvaring av din nya polermaskin. Fina verktyg ska förvaras på ett bra sätt så att de håller under en lång period, därför är det alltid bra att förvara sin polermaskin i en väska när den inte används.