Se om denna produkt passar din bil

Fyll i ditt regnummer så får du vår passningsgaranti på köpet!

Loading...

Bagagerumsmatta, Rubbasol (Gummi) Volvo V70 & XC70 2007-

I leverantörs lager I leverantörs lager - Frakt från 99 kr Beräknat lev datum: 2022-12-07
749 kr
  • Fria returer
Artikelnummer TP834GL1904
Tillverkare Gledring
Var god dröj, vi hämtar nu alla bilar som produkten passar till!

Ett urval av bilar som produkten passar till:

Volvo - V70

Visa alla passande fordon

Bagagerumsmatta i gummi till Volvo V70 & XC70 2007-

Gledring – en klass för sig

Gledring tillverkar bagagerumsmattor av riktigt gedigen kvalitet. Med egenbyggda maskiner anpassade för de senaste teknikerna, standarderna och materialen så säkerställer man tekniskt perfekta kvalitetsprodukter som passar perfekt i din bil, med en precision i en klass för sig.

Faktum är att Gledring påstår sig varit en av dom första i världen med skräddarsydda gummimattor för bagaget vilket gjorde dom till en av de ledande tillverkarna på världsmarknaden.

Material och teknik

Gummimattorna är tillverkade i Rubbasol som experter klassar som det bästa materialet för just gummimattor. Kvalitén på Rubbasol är i en klass för sig som också gör att mattorna håller sig mjuka och flexibla samtidigt som de är extremt slitstarka. Den luktfria gummisammansättningen har genomgått en mängd prestigefyllda certifikat. Bagagemattorna har en mönstrad yta som gör att vätska får det svårt att spridas om det skulle spillas ut. Den den mönstrade botten ger också en antisladdyta som håller din last stående eller liggande där den ska vara.

90 graders kanter

90_degree

Utanför den mösntrade ytan finns en låg fuktspärr som hindrar vätska att ta sig till den yttre fuktspärren som är 2 cm hög med 90 graders räta vinklar. Att vinklarna är precis 90 grader i kombination med precisionsmåttade mattor för just din bil gör att du inte tappar någon yta i bagaget på grund av en snett lutande fuktspärr. Gummimattan är lätt att rengöra om den blivit skitig, ta ut mattan och skaka av den för att eventuellt skölja av den med vatten om det så skulle behövas.

Designpris

Design Award

Med en designprocess som varade i över 2 år så tog Gledring hem ett välförtjänt designpris för sina gummimattor. Detta tack vare att Gledring tog in ledande designers inom bilindustrin som lyckades att kombinera stil och funktion på ett ypperligt sätt.

Varför bagagerumsmatta i gummi?

  • Minskat slitage på bilens original-textilmattor
  • Upphöjd kant som ger ytterligare ett extra skydd
  • Ökar andrahandsvärdet på bilen
  • Skyddar bilen mot vätskor och smuts
  • Superenkel rengöring

Klicksystem

Mattorna är förberedda med ett unikt klicksystem som gör att du kan addera en hundmatta som du enkelt klickar fast på bagagerumsmattan för att skydda stötfångaren. Mattan kan också vikas upp mot bagageluckan om du vill skydda bagageluckan mot skavmärken från lasten. Just denna bagagerumsmatta passar tillsammans med stora hundmattan: TP5665GL1999

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller funderingar om denna produkt?

Kontakta vår support så ska vi försöka besvara alla dina frågor!