Hapro

Hapro Takbox Traxer 6.6 410 l Blanksvart

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • Fin design
  • Robust design
  • Brett användningsområde
  • Öppningsbar från två sidor
  • Plats för upp till 6 skidor
  • Inkluderar snabbfästen
  • Utvändigt mått: 191 x 81 x 42
  • Invändigt mått: 186 x 76 x 41
  • Maximal skidlängd: 181 cm
  • Material: ABS/PMMA, ABS/ASA

Produktbeskrivning

Hapro Traxer är en rymlig och vackert designad takbox, designad för lockande och äventyrliga resor med hela familjen. Tack vare det breda urvalet i färger och storlekar finns det alltid en Traxer som passar dina resebehov perfekt. Kombinera det med den robusta designen och de vackra linjerna så har du en alla tiders takbox som alla letar efter, en pålitlig takbox med stor användarvänlighet.

Material och färg

Det starka och slagtåliga materialet ABS/PMMA-materialet är såklart en viktig del i att takboxen lyckats bli godkänd och certifierad hos oberoende testinstitut. En riktigt robust takbox som fortfarande är imponerande lätt tack vare användningen av lättviktsmaterial. Materialet är också extremt UV-beständigt så att du får behålla glansen i din takbox även under de mest extrema UV-förhållandena. Färgen som takboxen lackerats med kallas ”Chic Brilliant Black” och ger ett lyxigt intryck som gör att takboxen passar på vilken modern bil som helst.

Premium Fit

Premium Fit-montering som standard

Är du trött på att leta efter byglar, muttrar och andra lösa delar? Då har vi glädjande nyheter! Till Hapro Traxer får du det patenterade Premium Fit-systemet som möjliggör supersmidig montering av takboxen. Montering av takboxen görs nu på ett ögonblick! Med ett enkelt vrid på vredet manövrerar du klorna som stadigt omsluter takräcket. Premium Fit-systemet har en smart funktion som kallas "Fixed is fixed" som betyder att att klorna ger ifrån sig ett ljud när klorna är ordentligt åtdragna på takräcket.

Robust

Robust och kraftigt

Under takboxen finns det två metallprofiler som löper längs med hela botten, vilket säkerställer takboxens optimala styrka och stabilitet. Dom rejäla klorna under takboxen som omsluter takräcket är kraftiga och går att montera på alla typer av takräcken med en bredd upp till 95 mm. Önskar man att använda T-spår istället för dom vanliga klorna så är takboxen även kompatibel med det. Vill man konvertera takboxen för T-spår så köps dessa adaptrar separat.

Dual opening

Öppning från båda sidor

Som redan nämnt så går takboxen att öppna från båda sidor, en lyxig funktion som ger extra bekvämlighet vid montering av takboxen och vid packning och urlastning av bagage. Tack vare de kraftiga fjädrarna öppnas locket utan ansträngning. Locket öppnas lätt och förblir i optimalt läge omedelbart, medan du lastar eller lossar dina tillhörigheter. När du sedan drar ner locket så ger fjädrarna ett lätt tryck mellan locket och botten för att ge en perfekt tätning.

Aerodynamisk design

Aerodynamisk design

Den aerodynamiska designen optimerad genom vindtunneltester resulterar i att takboxen på ett effektivt sätt skär igenom vinden vilket både minskar vindbruset och minimerar påverkan på bränsleförbrukningen.

Effektivt lås

Trepunktslås

Ett lås - tre låspunkter. Det centrala trepunktslåssystemet stänger lådan ordentligt på tre ställen. Du låser Traxer med en enkel rörelse på nyckeln. Som en extra säkerhetsåtgärd kan nyckeln endast tas ur när takboxen är ordentligt låst.

TUV-certified

Säker och testad

Hapro’s takboxar har inte bara ett snyggt yttre, de är också genomtänka in i minsta detalj för både funktion och säkerhet. Takboxarna testas inför en rad tester under de mest extrema förhållandena. City Crash-tester, stabilitetstester, vibrations-, vatten- och vindtunneltester: ingenting lämnas åt slumpen. Takboxarna har imponerat och klarat testerna galant. När du köper en Hapro-takbox så får du alltid en TÜV-certifierad takbox, för att du ska känna dig trygg på vägarna.

Robust, pålitlig och säker

Hapro Traxer är din ovillkorliga partner på varje resa. Denna takbox har allt du kan förvänta dig av ett bekvämt och pålitligt tillskott när du letar efter extra bagageutrymme. Oavsett om du planerar en avkopplande sommarsemester eller en aktiv skidsemester med hela familjen, med Traxer kan du ta med dig allt du behöver för en fantastisk semester.

Hapro Traxer har ett kraftfullt och uttrycksfullt utseende. Rejäl, stilren och förvånansvärt rymlig. Modern teknik i vacker design, som inte bara erbjuder mycket utrymme och komfort, utan framför allt ett säkert förvaringsutrymme för allt ditt bagage.

Produktvideo