ProMeister

Skruvmejsel Philips PH2 Stubby ProMeister

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • Skruvmejseln PH2 Stubby ProMeister har ett ergonomiskt skaft för maximal kraft
  • Handtaget är resistent mot aggressiva vätskor och oljor
  • Skruvmejseln är lätta att rengöra och har ett hål för upphängning
  • Klingan är tillverkad av högkvalitativt stål för hållbarhet och pålitlighet
  • Större mejslar har ett sexkants nyckelgrepp för extra kraft
  • Perfekt för verkstadsbruk och svåråtkomliga skruvar

Produktbeskrivning

Med vår nya skruvmejsel PH, Stubby, kommer du aldrig ha problem med att få grepp om dina skruvar igen. Vår skruvmejsel är utformad specifikt med hjälp av erfarna mekaniker, vilket gör den helt perfekt för verkstadsbruk.

Ett av de mest imponerande egenskaperna hos vår skruvmejsel är dess ergonomiska skaft. Skaftets form är optimerat för att ge maximal kraft, även när händerna är oljiga och hala. På så sätt kan du vara säker på att du kommer att kunna hantera även de mest svåråtkomliga skruvarna med lätthet.

För att göra det ännu bättre är våra handtag resistenta mot de flesta aggressiva vätskor och oljor som du kan stöta på i en verkstadsmiljö. Så du kan vara trygg i vetskapen om att våra skruvmejslar kommer att hålla sig i utmärkt skick, även i de mest krävande arbetsförhållandena. Dessutom är de lätta att rengöra och har ett praktiskt hål för upphängning, så du behöver aldrig oroa dig för att tappa bort dem.

För att garantera högsta kvalitet är klingan tillverkad av det finaste stålet på marknaden. Detta innebär att du kan lita på att din skruvmejsel kommer att vara hållbar och pålitlig, oavsett vilka projekt du befinner dig i. Dessutom innefattar de större mejslarna ett sexkants nyckelgrepp om du behöver extra kraft - en funktion som är oumbärlig för de riktigt krävande arbetsuppgifterna.