OSRAM

OSRAM TYREseal KIT OTSK4 - Däcklagning

Särskilda kriterier för att bildelen ska passa
Midsommarrea - T.o.m. 01 juli

I lager,

Totalt:
Totalt:
 • Innehåller en 450 ml flaska däcktätningsmedel
 • Innehåller en kompressor
 • Innehåller en förvaringsväska
 • Kan laga punkteringar upp till 6 mm med partikelgel-teknik
 • Möjliggör fortsatt resa upp till 200 km för att skaffa ersättningsdäck
 • Tätningsmedlet kan sköljas bort för permanent reparation av däcket
 • Inga verktyg eller domkraft behövs
 • Kompatibelt med fordonets övervakningssystem för däcktryck (TPMS)
 • Valfri förvaringsväska för praktisk förvaring i bilen
 • Kan användas som ersättning för bilens ursprungliga däcktätningsmedel
 • Tillverkat enligt biltillverkarnas OEM-standard

Säkerhetsdatablad

Produktbeskrivning

OSRAM TYREseal KIT innehåller en 450 ml flaska däcktätningsmedel, en kompressor samt en förvaringsväska, och kan användas som ersättning för fordonstillverkarens ursprungliga däcktätningssats. OSRAM TYREseal KIT gör att du kan laga upp till 6 mm* stora punkteringar med hjälp av den senaste partikelgel-tekniken, och sedan pumpa upp däcket igen med en kompressor. Efter att ha tätat ditt däck med OSRAM TYREseal KIT kan du fortsätta din resa upp till 200 km för att skaffa ett ersättningsdäck från en verkstad eller däckhandlare, eller – eftersom tätningsmedlet kan sköljas bort – att få däcket permanent reparerat istället för att köpa ett nytt, vilket sparar pengar. Att täta ett skadat däck kan göras snabbt och enkelt utan verktyg eller domkraft, och så att du kan vara tillbaka på vägen redan inom tio minuter.

Jämfört med skumtätningsmedel är OSRAMs tätningsmedel utformad för att vara kompatibel med fordonets övervakningssystem för däcktryck (TPMS). Tack vare tekniken för ventilpassage behöver ventilinsatsen inte tas bort när tätningsmedlet används.OSRAM TYREseal KIT levereras med en förvaringsväska med kardborrfäste så att den praktiskt kan förvaras i bagageutrymmet eller i ett för ändamålet speciellt fack i fordonet.

OSRAM TYREseal 450 kan användas som ersättning för bilens ursprungliga däcktätningsmedel. Eftersom de flesta däcktätningsmedel måste bytas ut vart femte år, inklusive de som levereras med bilen från fabrik, är OSRAM TYREseal 450 ersättningsflaska ett perfekt sätt att byta ut tätningsmedlet i bilen efter utgångsdatumet och – i händelse av en punktering – att täta däcket och fortsätta köra.

OSRAM TYREseal 450 är ett däcktätningsmedel från OSRAM som utnyttjar partikelgelteknik för att täta punkteringar och tillverkas enligt biltillverkarnas OEM-standard. Produkten finns som en sats; OSRAM TYREseal KIT med tätningsmedel, kompressor och förvaringsväska, eller som OSRAM TYREseal 450, d.v.s. som en ersättningsflaska för tätningsmedel.