Loading...
Artikelnummer POPPY-ORIGINAL-ALL-AROMAS
Tillverkare Poppy
Var god dröj, vi hämtar nu alla bilar som produkten passar till!

Grace Mate Poppy - Originalet från Japanska Diax är äntligen här, doftflaskan som har tagit oss med storm! Glasflaskan som hade fått Ronny och Ragge att gråta av lycka! Med Poppy kan du bestämma om du ska skippa parfymen och förlita dig på ingrodd doft i jeansvästen från morgonens biltur eller om du bara ute efter en diskret härligt välkomnande och väldoftande kupé! Alldeles oavsett hur stark eller svag doft du önskar så väljer du på ett ögonblick hur mycket doft som ska spridas i kupén med den smarta ställbara hatten.

Slut på illaluktande odör och fram med härliga dofter i valfri arom!

Alla dofter levereras med en dubbelhäftande tejp för en stabil placering! Med en 150 ml Poppy-flaska har du en väldoftande kupé under en lång tid framöver!

Som om det inte vore nog med saker att gotta sig i när det kommer till Poppy, nixpix! Du kan nämligen förgylla din kupéupplevelse ytterligare genom att köpa till en LED-platta som placeras under din Poppy för ett snyggt interiörljus som får dom flesta gatuköksbiträden att lyfta på ögonbrynen!

Grace Mate originalet

Originalet från Japan!

Genom åren har det dykt upp många kopior på Poppy, men originalet med de riktiga inbjudande dofterna tillhör Grace Mate-serien från Japanska Diax. Det har även dykt upp kopior där det står "Grace Mate" på flaskan, men det är alltså inte säkert att de kommer från Diax bara för det. Var därför vaksam när du handlar Poppy, du får i regel vad du betalar för.

OBS!

Det ingår en dubbelhäftande tejp (3M) för en flaska i kartongen för att kunna montera luftfräscharen på instrumentbrädan!

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller funderingar om denna produkt?

Kontakta vår support så ska vi försöka besvara alla dina frågor!