Swedstuff Pathfinder SR - LED-ramp 7"

I leverantörs lager I leverantörs lager Beräknat lev datum: 2023-03-29
979 kr 499 kr
  • Prishistorik
  • Fria returer
Artikelnummer 784051
Serie Pathfinder SR
Bredd (mm) 177
Djup (mm) 54.36
Färg Vit
Lampmodell LED
Ljusbild Spot/Pencil
Teoretiska lumen 2400
Faktiskta lumen 1129
E-godkänd Ja
Positionsljus Nej
E-godkännandenummer ECE R112
Referenstal 25
Spänning (V) 9-35
Kelvin 6000
Anslutningstyp DT
Diodtyp Osram
1 LUX @ meter 304
IP-klassificering IP68, IP69K
Diameter (tum) 7
Design Rak
Tillverkare Swedstuff
Antal LED 6
Teoretisk effekt (w) 12V 30
Teoretisk effekt (w) 24V 30
Konsumtion (w) 12V 13.5
Konsumtion (w) 24V 14.1
Färg på hus Svart
Färg på lins Klart
Kabellängd 500
Material på fäste Rostfritt stål
Material på chassi Aluminium
Material på lins Polykarbonat
Hödj inkl. fäste 47.13
Drifttemperatur -20°C - +45°C
ADR-godkänd Nej
EMC ECE R10
Var god dröj, vi hämtar nu alla bilar som produkten passar till!

Robust byggkvalité från början till slut

Swedstuff Pathfinder är en LED-ramp där man har fokuserat på att ta fram en robust och högpresterande LED-ramp till bästa möjliga pris. När du håller i och ser Swedstuff Pathfinder för första gången kommer du verkligen känna den gedigna byggkvalitén på den här rampen, den är verkligen någonting alldeles extra för att vara i den här prisklassen. Trots priset har man kostat på kraftfulla dioder från världsberömda OSRAM. Huset är tillverkat i rostfritt stål och linsen i stenskottssäker polykarbonat.

Damm- och vattentät

Vi har redan varit inne på den otroliga byggkvalitén på den här LED-rampen, men ännu en detalj som imponerar och vittnar om den robusta konstruktionen är IP-klassningen. LED-ramper i den här prisklassen är ofta IP67-klassade, vilket i sig inte är något problem. Det räcker ofta till om man är lite varsam när man använder högtryckstvätten. Men om man får välja, så varför inte välja en LED-ramp med IP68/IP69K-klassning? Ja, du behöver inte fundera kring det om du väljer en Swedstuff Pathfinder, den är nämligen IP68/IP69K-klassad och klarar av en vardag där högtryckstvätten är ett stående inslag.

Flatscreen-lins

Med sin vidsträckta lins som sträcker sig ända ut i kanterna så får man en ”flatscreen”-känsla som ger ett stilrent intryck på bilen. Dessutom bidrar den ramlösa fronten till en lägre livslängd då den har en betydligt bättre smutsavvisande effekt än LED-ramper med en distinkt ram runt linsen.

Ljusbild

Ljusbilden är en välkomponerad combo-ljusbild, lämpliga för dig som kör både landsväg, motorväg och småvägar. Kombinationsljusbilden gör att du även ser bra ut i dikeskanterna där eventuella viltfaror kan finnas. Pathfinder levererar imponerande 1 LUX på hela 304 meter med sina högkvalitativa OSRAM-dioder.

Enkelt summerat så kan man säga att pathfinder är LED-rampen för dig som vill ha riktigt gedigen byggkvalitet och otroligt fin ljusbild utan att bli ruinerad.

  • Stilren flatscreen design
  • E-godkänd
  • Combo-ljusbild
  • Dubbelradig
warranty

Med denna produkt erhåller du Swedstuffs unika ljusgaranti! Garantin innebär att du kan skicka tillbaka dina extraljus eller LED-bar om du inte skulle vara nöjd med ljusprestationen efter installation. Med andra ord är du garanterad ett fantastiskt ljus till en billig peng. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med ljuset? Ja, då tar vi helt enkelt tillbaka produkten med full återbetalning.

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller funderingar om denna produkt?

Kontakta vår support så ska vi försöka besvara alla dina frågor!

Loading...