Swedstuff Pathfinder - SR 20″ - 105W LED-ramp

I leverantörs lager I leverantörs lager
1 249 kr Toklågt pris!
  • Fria returer
Artikelnummer 784042
Serie Pathfinder SR
IP-klassificering IP68, IP69K
Tillverkare Swedstuff
Konsumtion (w) 12V 47,3
Konsumtion (w) 24V 48,9
Färg på lins Klart
Material på chassi Aluminium
ADR-godkänd No
EMC ECE R10
1 LUX @ meter 452
Svart kabel - (Negative)
E-godkänd Yes
Höjd inklusive fäste (mm) 47,13
Inkluderade monteringsdetaljer Screws, washers, bolts
Positionsljus No
Röd kabel + (Positive)
Garanti 1 Year
Kabellängd 500 mm
Höjd 40 mm
Husets färg Svart
Bredd 522 mm
Material fäste Rostfritt stål
Material chassi Aluminium
Anslutning DT
Volttal 9-35 V
Märkning ECE R10
Ljusbild Combo
LED-färg White
Färg på glas Vit
Djup 54.36
IP-klass 68/69K
Material lins Polykarbonat
Arbetstemperatur -20°C - +45°C
Referensvärde 50
Teoretisk effekt (12V) 105 W
Teoretisk effekt (24V) 105 W
Lampmodell LED
Faktiska Lumen 3908
Antal LED 21
Teoretiska Lumen 8400
Färgtemperatur 6000 K
Diameter 22 tum
Design Rak
Lamptyp LED
Var god dröj, vi hämtar nu alla bilar som produkten passar till!

Robust byggkvalité från början till slut

Swedstuff Pathfinder är en LED-ramp där man har fokuserat på att ta fram en robust och högpresterande LED-ramp till bästa möjliga pris. När du håller i och ser Swedstuff Pathfinder för första gången kommer du verkligen känna den gedigna byggkvalitén på den här rampen, den är verkligen någonting alldeles extra för att vara i den här prisklassen. Trots priset har man kostat på kraftfulla dioder från världsberömda OSRAM. Huset är tillverkat i rostfritt stål och linsen i stenskottssäker polykarbonat.

Damm- och vattentät

Vi har redan varit inne på den otroliga byggkvalitén på den här LED-rampen, men ännu en detalj som imponerar och vittnar om den robusta konstruktionen är IP-klassningen. LED-ramper i den här prisklassen är ofta IP67-klassade, vilket i sig inte är något problem. Det räcker ofta till om man är lite varsam när man använder högtryckstvätten. Men om man får välja, så varför inte välja en LED-ramp med IP68/IP69K-klassning? Ja, du behöver inte fundera kring det om du väljer en Swedstuff Pathfinder, den är nämligen IP68/IP69K-klassad och klarar av en vardag där högtryckstvätten är ett stående inslag.

Flatscreen-lins

Med sin vidsträckta lins som sträcker sig ända ut i kanterna så får man en ”flatscreen”-känsla som ger ett stilrent intryck på bilen. Dessutom bidrar den ramlösa fronten till en lägre livslängd då den har en betydligt bättre smutsavvisande effekt än LED-ramper med en distinkt ram runt linsen.

Ljusbild

Ljusbilden är en välkomponerad combo-ljusbild, lämpliga för dig som kör både landsväg, motorväg och småvägar. Kombinationsljusbilden gör att du även ser bra ut i dikeskanterna där eventuella viltfaror kan finnas. Pathfinder levererar imponerande 1 LUX på hela 452 meter med sina högkvalitativa OSRAM-dioder.

Enkelt summerat så kan man säga att pathfinder är LED-rampen för dig som vill ha riktigt gedigen byggkvalitet och otroligt fin ljusbild utan att bli ruinerad.

  • Stilren flatscreen design
  • E-godkänd
  • Combo-ljusbild
warranty

Med denna produkt erhåller du Swedstuffs unika ljusgaranti! Garantin innebär att du kan skicka tillbaka dina extraljus eller LED-bar om du inte skulle vara nöjd med ljusprestationen efter installation. Med andra ord är du garanterad ett fantastiskt ljus till en billig peng. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med ljuset? Ja, då tar vi helt enkelt tillbaka produkten med full återbetalning.

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller funderingar om denna produkt?

Kontakta vår support så ska vi försöka besvara alla dina frågor!

Loading...