Swedstuff Pathfinder curved - DR 32" - 300W LED-ramp

I leverantörs lager I leverantörs lager Beräknat lev datum: 2023-03-29
3329 kr 1259 kr
  • Prishistorik
  • Fria returer
Artikelnummer 784054
Serie Pathfinder DRC
Bredd (mm) 814.9
Djup (mm) 78.63
Färg Vit
Lampmodell LED
Ljusbild Combo
Teoretiska lumen 24000
Faktiskta lumen 12264
E-godkänd Ja
Positionsljus Nej
Spänning (V) 9-35
Kelvin 6000
Anslutningstyp ATP
Diodtyp Osram
1 LUX @ meter 614
IP-klassificering IP68, IP69K
Diameter (tum) 32
Design Curved (Böjd)
Tillverkare Swedstuff
Antal LED 60
Teoretisk effekt (w) 12V 300
Teoretisk effekt (w) 24V 300
Konsumtion (w) 12V 247.4
Konsumtion (w) 24V 235.8
Färg på hus Svart
Färg på lins Klart
Kabellängd 1000
Material på fäste Rostfritt stål
Material på chassi Aluminium
Material på lins Polykarbonat
Hödj inkl. fäste 86
Drifttemperatur -20°C - +45°C
ADR-godkänd Nej
EMC ECE R10
Var god dröj, vi hämtar nu alla bilar som produkten passar till!

Robust byggkvalité från början till slut

Swedstuff Pathfinder är en LED-ramp där man har fokuserat på att ta fram en robust och högpresterande LED-ramp till bästa möjliga pris. När du håller i och ser Swedstuff Pathfinder för första gången kommer du verkligen känna den gedigna byggkvalitén på den här rampen, den är verkligen någonting alldeles extra för att vara i den här prisklassen. Trots priset har man kostat på kraftfulla dioder från världsberömda OSRAM. Huset är tillverkat i rostfritt stål och linsen i stenskottssäker polykarbonat.

Pathfinder Curved

Den välvda designen gör att du får en elegantare look som följer de flesta bilars lätt välvda front. Den välvda formen gör att LED-rampen blir tilltalande från alla vinklar. Utöver att förhöjd design så ger även den Pathfinder Curved ytterligare lite bredd i ljusbilden tack vare formen. Visst tappar man lite på längden, men man brukar trots allt säga att de första 300 metrarna är de absolut viktigaste, därav också anledningen att välvda LED-ramper ofta blir särskilt uppskattade då de ger en otroligt jämn och behaglig ljusspridning.

Damm- och vattentät

Vi har redan varit inne på den otroliga byggkvalitén på den här LED-rampen, men ännu en detalj som imponerar och vittnar om den robusta konstruktionen är IP-klassningen. LED-ramper i den här prisklassen är ofta IP67-klassade, vilket i sig inte är något problem. Det räcker ofta till om man är lite varsam när man använder högtryckstvätten. Men om man får välja, så varför inte välja en LED-ramp med IP68/IP69K-klassning? Ja, du behöver inte fundera kring det om du väljer en Swedstuff Pathfinder, den är nämligen IP68/IP69K-klassad och klarar av en vardag där högtryckstvätten är ett stående inslag.

Double Row - Flatscreen

DR står för double row, enkelt förklarat kan man säga att det är två LED-bars i en då det är reflektorer både ovanför och under LED-rampens vågräta centrum. Med sin vidsträckta lins som sträcker sig ända ut i kanterna så får man en ”flatscreen”-känsla som ger ett stilrent intryck på bilen. Dessutom bidrar den ramlösa fronten till en lägre livslängd då den har en betydligt bättre smutsavvisande effekt än LED-ramper med en distinkt ram runt linsen.

Ljusbild

Ljusbilden är en välkomponerad combo-ljusbild, lämpliga för dig som kör både landsväg, motorväg och småvägar. Kombinationsljusbilden gör att du även ser bra ut i dikeskanterna där eventuella viltfaror kan finnas. Pathfinder levererar imponerande 1 LUX på hela 614 meter med sina högkvalitativa OSRAM-dioder.

  • Curved / Välvd design
  • Stilren flatscreen design
  • E-godkänd
  • Combo-ljusbild
  • Dubbelradig
warranty

Med denna produkt erhåller du Swedstuffs unika ljusgaranti! Garantin innebär att du kan skicka tillbaka dina extraljus eller LED-bar om du inte skulle vara nöjd med ljusprestationen efter installation. Med andra ord är du garanterad ett fantastiskt ljus till en billig peng. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med ljuset? Ja, då tar vi helt enkelt tillbaka produkten med full återbetalning.

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller funderingar om denna produkt?

Kontakta vår support så ska vi försöka besvara alla dina frågor!

Loading...