Swedstuff

LED-rampspaket Swedstuff Pathfinder - DR 22″ - 200W

I lager,

Totalt:
Totalt:
Final product price 2 997 kr

Ingår i paket

Swedstuff Pathfinder - DR 22″ - 200W LED-ramp 2 279 kr
Siberia professionellt universalt fäste
Bästsäljare
409 kr
Strands kabelsats 1st DT2-kontakt
Bästsäljare
309 kr
  • Robust byggkvalité från början till slut
  • Damm- och vattentät med IP68/IP69K-klassning
  • Double Row - Flatscreen design
  • Ljusbild - välkomponerad combo-ljusbild för landsväg, motorväg och småvägar
  • Stilren flatscreen design
  • E-godkänd
  • Dubbelradig

Köp även till

XBB OBD2 KIT XBB Dongle & XBB Powerunit
XBB OBD2 KIT XBB Dongle & XBB Powerunit
2 179 kr

Produktbeskrivning

Robust byggkvalité från början till slut

Swedstuff Pathfinder är en LED-ramp där man har fokuserat på att ta fram en robust och högpresterande LED-ramp till bästa möjliga pris. När du håller i och ser Swedstuff Pathfinder för första gången kommer du verkligen känna den gedigna byggkvalitén på den här rampen, den är verkligen någonting alldeles extra för att vara i den här prisklassen. Trots priset har man kostat på kraftfulla dioder från världsberömda OSRAM. Huset är tillverkat i rostfritt stål och linsen i stenskottssäker polykarbonat.

Damm- och vattentät

Vi har redan varit inne på den otroliga byggkvalitén på den här LED-rampen, men ännu en detalj som imponerar och vittnar om den robusta konstruktionen är IP-klassningen. LED-ramper i den här prisklassen är ofta IP67-klassade, vilket i sig inte är något problem. Det räcker ofta till om man är lite varsam när man använder högtryckstvätten. Men om man får välja, så varför inte välja en LED-ramp med IP68/IP69K-klassning? Ja, du behöver inte fundera kring det om du väljer en Swedstuff Pathfinder, den är nämligen IP68/IP69K-klassad och klarar av en vardag där högtryckstvätten är ett stående inslag.

Double Row - Flatscreen

DR står för double row, enkelt förklarat kan man säga att det är två LED-bars i en då det är reflektorer både ovanför och under LED-rampens vågräta centrum. Med sin vidsträckta lins som sträcker sig ända ut i kanterna så får man en ”flatscreen”-känsla som ger ett stilrent intryck på bilen. Dessutom bidrar den ramlösa fronten till en lägre livslängd då den har en betydligt bättre smutsavvisande effekt än LED-ramper med en distinkt ram runt linsen.

Ljusbild

Ljusbilden är en välkomponerad combo-ljusbild, lämpliga för dig som kör både landsväg, motorväg och småvägar. Kombinationsljusbilden gör att du även ser bra ut i dikeskanterna där eventuella viltfaror kan finnas. Pathfinder levererar imponerande 1 LUX på hela 482 meter med sina högkvalitativa OSRAM-dioder.

Enkelt summerat så kan man säga att pathfinder är LED-rampen för dig som vill ha riktigt gedigen byggkvalitet och otroligt fin ljusbild utan att bli ruinerad.

  • Stilren flatscreen design
  • E-godkänd
  • Combo-ljusbild
  • Dubbelradig