tershine

tershine Refined - Däckglans 500 ml

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • Fungerar på däck, plast och gummi
  • Många användningsområden
  • Lång hållbarhet
  • Enkel att applicera
  • Välj mellan satin eller högblank finish

Säkerhetsdatablad

warranty

Fara

  • Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.

Läs säkerhetsdatablad

Produktbeskrivning

Däck och plastglans med lång hållbarhet - tershine Refined

tershine Refined är det ultimata valet för att återställa och skydda dina däck och plastdetaljer. Med denna oljebaserade produkt kan du enkelt ge dina ytor en snygg satin finish som håller länge.

Mångsidig användning

Denna däckglans fungerar inte bara på däck, utan också på plast och gummi. Detta gör den väldigt mångsidig och passar för många användningsområden. Appliceringen är enkel och kräver bara några få steg. Först rengör du ytan med exempelvis APC eller Extract. Sedan applicerar du tershine Refined med valfri skum-pad och låter det torka. Eventuellt överflöd kan torkas av med en ren MF-duk.

Slitstarkt skydd

Med tershine Refined får du inte bara ett fantastiskt resultat, utan även en slitstark skyddande hinna. Produkten har utvecklats för att återställa däcksidor, men fungerar lika bra på plastdetaljer, motorrum och gummilister. Den lättare gelformulan gör att produkten enkelt når alla skarvar och kanter på däcken, samtidigt som den är lättapplicerad.

Förberedelse för bästa resultat

För bästa resultat rekommenderas att du rengör däcket ordentligt med Relive och Extract, och eventuellt Dissolve om det behövs. En noggrann förberedelse ger en bättre prestanda och längre hållbarhet för däckglansen. Du kommer bli lyckligare av att göra detta steg.

Miljövänligt val

En annan fördel med tershine Refined är att den inte innehåller högfluorerande ämnen (PFAS). Detta gör den till ett mer miljövänligt val. Produkten har ingen doft, vilket är perfekt för dig som är känslig mot starka dofter.

Imponerande resultat

Välj tershine Refined för att få en snygg satin finish och en långvarig skyddseffekt på dina däck och plastdetaljer. Med denna produkt får du det bästa av två världar - enkel applicering och imponerande resultat. Ge dina ytor det de förtjänar med tershine Refined.

Produktvideo