Oljekannor & oljemått

Njut av smidigheten och tryggheten med våra oljekannor och oljemått till bilen. Ge din bil den omsorg den förtjänar genom att enkelt mäta och fylla på olja. Med vårt pålitliga och praktiska tillbehör kan du säkerställa att din bil alltid är i toppskick. Upplev glädjen i att ta hand om ditt fordon på bästa sätt!

sort-descending

Items 1-12 of 26

Oljekannor & oljemått

Oljekannor och oljemått är verktyget för alla bilmekaniker och för dem som äger och underhåller egna fordon. Dessa tillbehör används för att hantera och mäta olika typer av oljor, inklusive motorolja, transmissionsolja och bromsvätska. Oljekannor och oljemått kommer i olika storlekar och material för att passa olika behov och användningsområden.

Om du har en verkstad eller älskar att underhålla dina egna fordon regelbundet, är det viktigt att ha högkvalitativa oljekannor och oljemått till hands. Dessa tillbehör gör det möjligt för dig att enkelt och effektivt hantera och mäta oljor utan spill eller felaktiga mätningar.

Material och storlekar

Oljekannor och oljemått kan tillverkas av olika material, inklusive plast, metall och rostfritt stål. Valet av material beror på användningsändamålet och personliga preferenser. Plastkannor är lätta och tåliga, medan metallkannor är mer slitstarka och har högre motståndskraft mot kemikalier och starka oljor. Rostfria stålkannor är vanligtvis de mest hållbara och korrosionsbeständiga, men är också dyrare än de andra alternativen.

När det gäller storlekar finns oljekannor och oljemått i olika volymer, vanligtvis från 1 liter upp till 20 liter eller mer. Det är viktigt att välja en storlek som passar dina behov och oljeförbrukning. För mindre fordonsunderhåll kan en mindre kannestorlek vara tillräcklig, medan större fordon eller verkstäder kan ha nytta av större volymer för att hantera större mängder olja.

Funktioner och användning

Oljekannor och oljemått kan ha olika funktioner och användningsområden. Vissa kannor kommer med inbyggda trattar och pipor för enkel hällning utan spill eller skvätt. Andra kan ha mätskalor och markerade linjer för exakt mätning av oljor. Oljemått kan vara utformade för att passa olika typer av behållare, inklusive flaskor, burkar och kannor.

Om du letar efter oljekannor & oljemått kanske du också är intresserad av:

Förutom att användas enskilt kan oljekannor och oljemått också vara en del av ett komplett sortiment av bilunderhållstillbehör. Om du behöver komplettera din samling av garageutrustning och tillbehör kan du titta på följande närliggande kategorier:

  • Bränsledunkar: Bränsledunkar är oumbärliga för att förvara och transportera bränsle på ett säkert sätt. De kommer i olika storlekar och material och kan vara utrustade med golvskydd, påfyllningstrattar och lufttäta lock för att förhindra läckage och förorening.
  • Trattar: Trattar används för att enkelt och säkert hälla oljor, bränslen och andra vätskor i olika behållare. De finns i olika storlekar och material, och vissa kan vara utrustade med filter för att förhindra skräp och förorening.
  • Motorolja: Om du letar efter oljekannor eller oljemått är det stor sannolikhet att du ska fylla på olja och behöver köpa ny motorolja