Se om denna produkt passar din bil

Fyll i ditt regnummer så får du vår passningsgaranti på köpet!

Loading...

Tvättpaket - Sälja bilen-paket - Höj värdet på bilen inför försäljning

  • Fria returer
  • Köp nu och betala i början av september
Artikelnummer MEK-TVAKKPAKET
Tillverkare Mekster Protect
Var god dröj, vi hämtar nu alla bilar som produkten passar till!

Paketet för dig som ska sälja din bil eller du som helt enkelt älskar din bil och vill ge bilen den kärlek den förtjänar!

Ska du sälja din bil? Vill du få ut maximalt av bilens värde vid bilförsäljning? Med detta paket kan du höja värdet rejält genom att ta bilen till en ny nivå. Det bästa? Du behåller bilvårdsprodukterna efter bilen blivit såld samtidigt som du sparat tusenlappar! Med detta paket får du tillgång till knepen och produkterna som de professionella bilförsäljarna använder. Bilhandlarna kan knepen och ger ofta bilen rättvisa medan många privatpersoner snarare orättfärdigar bilens egentliga värde. Med detta paket är det ett minne blott!

Sälja bilen-paketet är fullt anpassningsbart för just din bil, du klickar i eller ur produkter efter behov!

Så ökar du bilens värde med hjälp av bilvårdsprodukter- steg för steg

1. Exteriör tvätt

Tvätta och städa bilen ordentligt. Första intrycket är viktigt och en ren bil signalerar att de är en välvårdad bil man har framför sig.

Produkter för exteriör tvätt:

Kraftavfettning - Löser snabbt och effektivt asfalt, salt och smuts innan tvätt. När du sprayar på kraftavfettning tänk på att börja med de nedre delarna som trösklar, dörrar och skärmar och jobba dig sedan uppåt. Låt medlet verka i minst en minut men låt inte medlet torka in. Spola av med högtryckstvätt.

Vaxschampo - För exteriör rengöring av alla lackade ytor. Bilschampot innehåller vax för att ge bilen en glansigare lack. Innan du påbörjar behandlingen se till att bilen är fri från grus, stenar och andra partiklar som kan repa. 1 flaska räcker till 10 tvättar och du späder ca. 50 ml vaxschampo med 10 liter vatten.

Hink, tvättsvamp & microfiberduk - Tvättsvamp i måtten: 215x115x65. Microfiberduk för exteriör, skonsam mot lacken och ger ett glänsande resultat. 10 – liters plasthink med handtag, hinken kan levereras i olika färger.

Insektsborttagare - En avfettning speciellt framtagen för att avlägsna kraftigt ingrodda proteinrester från insekter snabbt och effektivt. Spraya medlet på front, huv, vindruta, regplåt etc. på bilen. Spraya insektsborttagare direkt på bilen och låt verka i minst en minut men låt inte medlet torka in för bästa effekt. Spola sedan av bilen med högtryckstvätt.

2. Interörvård, textil-, skinn- och lädervård

Ren interiör signalerar att bilen är väl omhändertagen, rengör därför textilier/läder och ta bort eventuella fläckar. Torka av paneler i bilen från damm och smuts. Dammsug mattor, golv och baklucka.

Textilrengöring - En rengöring som avlägsnar smuts och fläckar på textil, läder och vinyl. Har en borste på toppen för effektivare rengöring.

Läderrengöring - Läderrengöring som skyddar mot uttorkning vid höga temperaturer och rekonditionerar, rengör och fräschar upp allt skinn och läder.

Plast och vinylrengöring - En citrondoftande spray som rengör och återfuktar på djupet, används till bilens inre plast- och vinyldetaljer.

Microfiberduk - Effektiv rengöring för plast, vinyl och textil. Fungerar utmärkt både torr och lätt fuktad med vatten. Binder damm och smuts på duken och lämnar inget ludd eller ränder efter sig.

3. Däck- & fälgrengöring

Rengör och ge lyster till däck och fälgar. Även om dina däck är i riktigt bra skick så kan bleka och gråaktiga däck signalera att det finns torrsprickor i däcken. Använd däckglans för att däcken ska få en svart skinande yta som ger däcken rättvisa samtidigt som de förhindrar framtida torrsprickor. Glöm inte heller att rengöra fälgarna.

Produkter för däck- & fälgrengöring:

Däckglans - Skapar lyster till dina däck. Kan även användas för att ge fälgarna extra glans efter rengöring. Förutom att dina däck blir snyggare så minskar även risken för torrsprickor i däcken.

Fälgrengöring - Fälgrengöring som snabbt och effektivt avlägsnar den kraftigaste smutsen och bromsdamm från bilens fälgar, bromsok etc. Produkten är fri från syra så du riskerar inte att dina bromsskivor och bromsar skadas.

4. Interiör doft

Eliminera dålig doft - Vissa säger att man väljer partner med näsan, stämmer den teorin så går det troligtvis även att applicera inom bilar. En bil som luktar dåligt kommer med största sannolikhet skrämma bort spekulanter.

Produkter för eliminering av dåliga dofter:

Bakteriedödare - En spray som dödar bakterier och neutraliserar dofter. Används i bilen.

Wunder-Baum - Vill du tillföra en nybilsdoft så kan du sätta in en doftgran med just den doften, men glöm inte att ta bort doftgranen innan försäljning då det många gånger finns delade åsikter om doftgranar.

5. Glasytor

Rena vindrutor och backspeglar signalerar precis som all annan bilvård att bilen har blivit väl omhändertagen. Har du mindre stenskott så kan det vara en bra idé att åtgärda dessa med en windshield repair.

Produkter för glasytor:

Fönsterputs: - Fönsterputs som passar för rengöring av bilens fönster, backspeglar och vindruta men fungerar även lika bra hemma på duschkabinen, kyl, frys, spishäll. Bakteriehärdare som ipad, iphone, surfplattor etc kan även rengöras med fönsterputs. Spraya rikligt med fönsterputs på glasytan du vill rengöra använd en microfiberduk för att tvätta med och eventuellt en ny ren microfiberduk för att polera.

Rain-x windshield repair kit: - Innehåller allt du behöver för att enkelt reparera stenskott och sprickor i vindrutan. Stenskottens synlighet minimeras och sprickbildning stoppas effektivt. En sats räcker till reparation av stenskott upp till 2,5 cm i diameter eller sprickor upp till 30 cm långa.

Så ökar du bilens värde - övrigt

Byt torkarblad

Nya fräscha torkarblad ger på samma sätt som en ren bil ett välvårdat intryck. Val av fabrikat på torkarbladen kan också indikera hur du valt att utrusta din bil. Ett par högkvalitativa torkarblad från Bosch ger alltid ett bra intryck och visar att du väljer högkvalitativa och välkända varumärken av tillbehör till din bil samtidigt som de inte kostar mycket mer än de billigare torkarbladen på grund av våra kraftigt nedsatta priser.

Byt motorolja och oljefilter

Många bilköpare kollar motoroljan, är oljan väldigt svart och skitig så ger det ett dåligt intryck av hela bilen. En ny bytt motorolja ger däremot intrycket av att du som säljare regelbundet tagit hand om din bil. Att byta olja och oljefilter innan bilförsäljning lönar sig in princip alltid, funkar också bra som motargument i prutningssituationer att motoroljan nyligen är bytt. Ett vanligt missförstånd både hos säljare och köpare är att det blir dyrt med oljebyte, men så är sällan fallet om du handlar din motorolja online.

Ta bra bilder

Ta bra bilder när du lägger upp din bilannons och gärna från flera olika vinklar. Tänk på att du konkurrerar med flera andra som säljer sin bil begagnat. Se därför till att du sticker ut med bra bilder.

Lägg tid på annonstexten

Skriv bra och ärlig annonstext. Skriv en informativ text och undvik att vara allt för detaljerad. Kontrollera stavfel innan du lägger upp annonsen. Ljug inte heller i annonstexten, ärlighet lönar sig alltid i längden.

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller funderingar om denna produkt?

Slå oss en pling så ska vi försöka besvara alla dina frågor!