Mobil

Mobil

Med tanke på det Svenska klimatet finns det mängder med Mobil-oljor utformade och anpassade för växlande värdeförhållanden. Deras olja är anpassad för både varma och kalla klimat och de ställer höga krav när de tillverkar deras smörjmedel. Samtidigt som Mobil ställer höga krav på deras produkter är hänsyn till miljön en viktig del i deras produktutveckling.

Mobil motorolja

Mobil tillverkar motoroljor av högsta kvalitet. De säkerställer oljans höga kvalitet genom förstklassig produktionsutveckling och genom noggrann kontroll av hela processen från början till slut. Deras noggrannhet har lett till att de blivit det första oljebolaget i världen som fått ISO 9000-standardens europeiskt omspännande kvalitetscertifikat. För att få detta certifikat krävs bland annat ett välfungerande ledningssystem där möjligheter till förbättring är väsentligt. En annan viktig punkt inom ISO 9000-certifieringen är kontinuerlig utveckling av organisationens processer och metoder.

Mobil 1 är ett varumärke som alltid haft det nordiska klimatet i beaktning när de tagit fram och producerat deras oljor. Svenska väderförhållanden ställer nämligen hårda krav på oljan då det även måste fungera när det är riktigt kyligt ute men samtidigt fungera vid riktigt varma temperaturer och vid höga påfrestning. För att åstadkomma en olja som kan klara av båda delarna krävs en motorolja med hög flexibilitet och därför har Mobil 1 utvecklat skräddarsydda oljor för olika väderförhållanden. Likaväl som deras motoroljor måste kunna hantera olika väder och temperaturer så måste det även ta hänsyn till bilars olika motorer. Några av bilarna som Mobil 1 tillverkar motorolja till är:

Mobil 1 syntetolja

  • Audi
  • Ford
  • Peugeot
  • Volkswagen
  • BMW
  • Opel
  • Volvo
  • Skoda

1974 lanserade Mobil 1 deras syntetiska motorolja för allmänheten och har sedan dess fortsatt att höja ribban vad gäller skydd och prestanda. Genom ständig utveckling och förbättring av deras produkter har Mobil 1 lyckats hjälpa deras kunder att få ut maximalt av deras fordon. Deras syntetiska motoroljor innehåller flera förädlade basämnen som ger din motor ett bättre skydd och prestationsförmåga än mineraloljorna som finns på marknaden. Mobil 1´s syntetoljor har en bra pumpbarhet i låga temperaturer, bra stabilitet vid höga temperaturer och ett exceptionellt skydd mot sotbeläggning. Dessa egenskaper tillsammans bidrar till mindre slitage av din bils motor, en bättre bränsle ekonomi och såklart en längre motorlivslängd.

Köp Mobil 1 motoroljor online

Här på mekster.se hittar du ett stort utbud av högkvalitativa motoroljor från Mobil1. För att ta reda på vilken Mobil 1 olja du behöver till din bil så kan du kolla igenom din bils servicebok. Om du fortafrande skulle vara osäker på vilken motorolja du ska välja till din bil kan du alltid vända dig till vår kundtjänst, de hjälper dig mer än gärna att se till så att din motor lever upp till dess fulla potential. Kom ihåg att vid ett oljebyte så ska du även byte till ett nytt oljefilter och det hittar du även hos oss.