MPM

MPM är ett relativt nytt märke inom oljeidustrin, åtminstone om man jämför med de största internationella varumärkena. MPM grundades i Nederländerna år 1994 av Michiel van Wilgen och Peter van der Meer. Ett järvt beslut när det finns så många riktigt stora konkurrenter, men med hög kvalité på oljan till rätt pris har de snabbt kommit att blivit ett av de självklara valen i premiumsegmentet av motorolja.
MPM

MPM International Oil Company

MPM står för tre saker – Innovation, specialisering och säkerhet. På kort tid har MPM blivit ett av de självklara valen av motorolja, riktigt högkvalitativ motorolja som ger ditt fordon den smörjning som krävs även under de absolut stärngaste förhållandena.

MPM blivit en stor spelare i Sverige

Hur kommer det sig att MPM har blivit en sån stor spelare i Sverige? De flesta oljemärken försöker ha en full range av oljor som passar alla väder- och klimatförhållanden som finns men ibland fokuserar man på en marknad. I Nederländerna där MPM kommer ifrån så har man en relativt lik bilpark som i Sverige, visst du att exempelvis Volvo är ett av dom bäst säljande bilmärkena på den Nederländska marknaden strax efter varumärken som Audi, Hyundai, Mercedes BMW mf.l. Även klimatet har sina likheter med det svenska klimatet och bidrar även till att de har tagit fram en mängd oljor för den absolut strängaste vinterkylan.

Hur MPM presenterar sig själva

Vi sätter alltid kunden först – i vårt fokus och vårt hjärta. Produktutbudet täcker 99% av den oljan som idag används för hela värdens bilflotta. Vi erbjuder bara OEM-godkända produkter och kan erbjuda bästa servicen och teknisk support.