NGK

NGK

Redan 1936 började NGK att tillverka tändstift, idag är NGK en av världens största tillverkare av tändsystem. De har fått förtroendet att tillverka tändsystem till flera stora biltillverkare världen över.

Med över 80 års erfarenhet så kan du lita på högkvalitativa varor när du handlar någonting från NGK. NGK drivs av extremt engagemang för prestanda och kvalitet. Från OEM till eftermarknad driver deras medarbetare innovationer till det yttersta för att få fram den senaste tekniken under NGK och NTK.

OE-arv

NGK samarbetar med OEMs för att utveckla de senaste innovationerna, vilket gör NGK / NTK till den leverantör som valts för nästan alla tillverkare. Med kvalitet och teknik i världsklass går deras expertis utöver eftermarknaden för att driva bilindustrin framåt.

Tillverkning

NGK har byggt upp ett rykte för kvalitet och pålitlighet med toppmoderna anläggningar över hela landet. Som ledande inom produktdesign och tillverkning strävar deras team efter att få den bästa tekniken till marknaden.

Tändstift

NGK tändstift pressar gränserna för prestanda och innovation, vilket ger den mest avancerade tekniken till dagens högeffektiva motorer. Från den högteknologiska Ruthenium HX ™ till industristandarden OE-stil tändstift, driver NGK framtiden för tändstiftsteknik.

Serier av tändstift från NGK:

warranty

RUTHENIUM HX™ Tändstift

warranty

IRIDIUM Tändstift

warranty

PLATINA Tändstift

warranty

LASER IRIDIUM Tändstift

warranty

NICKEL Tändstift

Tändspolar

NGK-tändspolar är designade och tillverkade i NGK’s ISO 17025-ackrediterade labb och är konstruerade för OE-hållbarhet och prestanda. Med mer än 450 tändspolarnas nummer och 95% VIO-täckning är NGK tändspolsspecialisten.

NGK-skillnaden

Lanserades 2016 och fortsätter att förbättra design, testning och validering av NGK's tändspolar för att göra installationen enklare och bättre.

Tändkablar

NGK-tändkablar är konstruerade för att möta strikta OEM-toleranser med hjälp av lindning med variabel tonhöjd, vilket är resistent mot radiofrekvensstörningar. NGK-tändkablar, som ger överlägsen kvalitet, bullerundertryckning, hållbarhet och konduktivitet, täcker mer än 98% av fordonen på vägen idag.

  • Överlägsen bränning och bränslebesparing
  • Konsekvent prestanda
  • Perfekt passform för din bil