Vindavvisare för bakdörrarna - Dodge Ram Crew Cab

Särskilda kriterier för att bildelen ska passa

Ej i lager

Produktbeskrivning

Vindavvisare för din Dodge Ram Crew Cab

Genom att installera vindavvisare försäkrar du att vind, regn och snö vistas utanför bilen. Detta gör det möjligt att köra med delvis öppna fönster utan att irriterande väder och vind.

Vindavvisare eller fönstervisir, också kallad fönsterspoilers, ger en naturlig luftcirkulation inne i bilen under körning med öppna fönster. Till exempel, om du röker i bilen, röken blåses automatiskt ut. Även irriterande vindbrus minskas med fönsterspoilers. Du kan bekvämt nå högre hastigheter under körning med dina fönster delvis öppna. Du kan också köra längre utan luftkonditionering, eftersom kall luft kan strömma in i bilen.

Vindavisarna har en ursprunglig passning speciellt för din typ av fordon så att de passar perfekt på dina fönsterkarmar. De har starka fästpunkter så att de inte glider. Fönstervisirerna är tonade och transparenta, blockerar intensivt solljus, men släpper in tillräckligt med ljus i bilen.

Hopsättning:

Du kan enkelt installera och ta bort vindavvisarna. Vindavisarna innehåller en manual och på YouTube du kan hitta många instruktionsfilmer, se nedan video

Fördelar med vindavvisare:

  • TÜV-godkänd
  • Mindre luftkonditioneringsanvändning på grund av naturlig luftcirkulation
  • Vindbrus är kraftigt reducerad
  • Om du röker, luktar bilen fräschare eftersom röken blåses ut
  • Bilanpassad passform och enkel montering