DEFA

DEFA Termini II 1900 W - Kupévärmare DEFA interior plug - 430065

Särskilda kriterier för att bildelen ska passa

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • Hög effekt på 1900W
  • Lämpar sig för stora bilar som utsätts för extrem kyla
  • Värmer upp en stor kupé i -25°C både snabbt och effektivt
  • Har två effektlägen (1900W & 1150W) för olika väderförhållanden
  • Använder avancerad PTC-teknik för att sänka energiförbrukning
  • Tinar upp frost och snö på vindrutan
  • Undviker imma på vindrutan vid start
  • Enkel montering på olika platser i bilen
  • Har överhettningsskydd för extra säkerhet

Produktbeskrivning

Defa Termini II 1900W

En kupévärmare med hög effekt på 1900W, lämpar sig för stora bilar som utsätts för extrem kyla. Lagom effekt för bilar i storleksklass som exempelvis V90, XC90, Audi A6, Audi Q7, BMW X5, Mitsubishi Outlander med flera. Kupévärmaren kan värma upp en stor kupé i -25°C både snabbt och effektivt.

Kupévärmaren har två effektlägen (1900W & 1150W) som tillåter dig att köra kupévärmaren på en lägre effekt när vinterkylan inte är lika sträng. Det lägre effektläget är på 1150W.

Avancerad PTC-teknik

Termini II använder sig av ett avancerat PTC-element (Positive Temperature Coefficient) som sänker effekten då kupén är väl uppvärmd till en behaglig temperatur, detta förhindrar onödig energiförbrukning eller överhettning i kupén. Med andra ord får du fortfarande en behaglig värme om kupévärmaren skulle få stå lite längre än du först tänkt.

Få väck frost och imma på vindrutan

När Termini II värmer upp kupén så värms även vindrutan upp, detta leder till att frost och snö tinas upp, den varma luften förhindrar även att imma bildas när du sätter dig i bilen. Detta sparar dig givetvis ännu mer tid på morgonen, rena rutor ger dig också bättre sikt och en säkrare framfart.

Supersmidig montering

Att montera en Termini II är enkelt gjort, de går att montera uppochner under handskfacket, på sidan av mittkonsolen eller på A-stolpen. Den kompakta storleken och slimmade stilrena designen gör att den går att montera nästan överallt utan att ta onödig plats.

Överhettningsskydd

Termini II utrustad med överhettningsskydd som löser ut vid +55°C. Skulle skyddet lösa ut så återställs det genom att dra ut kontakten och låta kupévärmaren svalna (ungefär 30 minuter). Det finns även en inbyggd extrasäkring som en ytterligare säkerhetsåtgärd som löser ut vid +80°C, denna är ytterligare ett skydd för att undvika överhettning.