Spiralfjädrar

På varje stötdämpare finns en fjäder som hjälper till att jämna ut ojämnheter och hål i marken för att du ska få en behagligare körupplevelse. Dåliga fjädrar försämrar din bils stötupptagningsförmåga och de kan upplevas extra guppigt när du kör. Beställ nya spiralfjädrar på mekster.se idag och återfå komfort på dina bilturer!

sort-descending

Hitta rätt spiralfjädrar till din bil hos mekster.se

Fjädrar på bilen ser till så att ojämnheter, gupp och hål i marken blir betydligt behagligare att passera över. Att ha välfungerande och hela fjädrar på din bil är a och o för optimal prestanda och komfort. Bilfjädern ser till så att din bils kaross alltid håller samma avstånd till marken. Det är viktigt att din bil har hela och fräscha fjädrar för att du ska slippa en skumpig körning.

spiralfjäder

Om din bil är i behov av nya fjädrar så hittar du dem här. Vi säljer spiralfjädrar med hög kvalitet till bra pris som passar de flesta bilmodeller. Om du har svårt att hitta rätt fjädrar till din bil uppmanar vi dig att fylla i ditt regnr i regnr-boxen högre upp på sidan. Då visas endast de fjädrar som passar just din bil. Enkelt och smidigt va? Vid övriga frågor eller funderingar ber vi dig kontakta vår kundtjänst, de hjälper dig mer än gärna med att besvara dina frågor.

Vi säljer fjädrar till bil från kända varumärken som Bendix, Herth+Buss Jakoparts, JP Group, Kyb, Lesjöfors, QH, Stermann, Blue print, monroe och vårt egna varumärke mester.