Backljus Fish Eye 15W LED - No Edge

I leverantörs lager I leverantörs lager
869 kr
  • Fria returer

Strands Arbetslampa/backljus LED 15W 9-30V DC, IP68

Artikelnummer 694860
Diodtyp Lumileds
IP-klassificering IP68
Tillverkare Strands
Höjd inkl. fäste 49.6 mm
ADR-godkänd No
EMC ECE R10, CISPR25 Class 5
1 LUX @ meter 25
E-godkänd Ja
Höjd inklusive fäste (mm) 49,6
Garanti 3 Years
Kabellängd 300 mm
Höjd 49.6 mm
Husets färg Svart
Bredd 144
Material fäste Rostfritt stål
Material chassi Aluminium
Anslutning DT-kontakt
Volttal 9-30 V
Märkning ECE R23
Ljusbild Bred/Fjärr
Färg på glas Klar
Djup 74.5 mm
IP-klass 68/69K
Material lins Polykarbonat
Arbetstemperatur -40 -+60 ° C
Teoretisk effekt (12V) 15 W
Teoretisk effekt (24V) 15 W
Lampmodell LED
Faktiska Lumen 1862
Antal LED 12
Teoretiska Lumen 1960
Färgtemperatur 6500 K
Material hus Aluminium
Längd 144 mm
Lamptyp LED
Nominell effekt 15
Var god dröj, vi hämtar nu alla bilar som produkten passar till!

Det självklara valet för dig med höga krav

Strands Fisheye-backljus är ett unikt E-märkt backljus (Godkänt som backljus vid besiktning) med patenterad design, 1960 teoretiska lumen per lampa ger dig med hjälp av Fish Eye-tekniken en spridning på 140 grader, helt fantastiskt när dunkelt vintermörker kan ge förrädiska hinder bakom bilen. Ljusbilden är fantastisk och precis det man förväntar sig av ett högkvalitativt backljus.

Det räcker inte att säga att det är nytänkande när det kommer till backljus, för hur trist det än är så har många tillverkare låtit backljusen komma i skymundan till förmån för extraljus och LED-ramper. Men det har det nu blivit ändring på. Strands har lagt stort fokus på att ta fram ett exceptionellt backljus med bästa möjliga prestanda till ett bra pris. Många tillverkare klumpar ihop arbetsljus och backljus för att de har någorlunda liknande specifikationer och ljusbild. Trots att ett arbetsljus oftast monteras i miljöer med mindre påfrestningar. Men här har Strands tagit fram ett backljus som är tillverkat för att agera just backljus, dels genom att optimera linsen och ljusspridningen för att bli optimalt för ett backljus men också IP68-klassat lampan för att klara tuffa miljöer. Fungerar även bra att montera på snöslunga, snöskoter, ATV och liknande då det klarar tuffa miljöer.

Damm- och vattentät

Backljus kan ofta utsättas för en hel del smuts, damm och vatten. Här har man som tidigare nämnt tagit hänsyn till att backljuset är just ett backljus som oftast monteras under bilen, och gjort backljuset IP68-klassat. Ett backljus som är en kombination av backljus och arbetsljus kan i många fall vara enbart IP68-klassat, vilket lämpar sig sämre för att monteras under en bil.

Fish Eye-lins

Med sin vidsträckta Fish Eye-lins som sträcker sig ända ut i kanterna så får man en ”flatscreen”-känsla som ger ett stilrent intryck på bilen. Dessutom bidrar den ramlösa linsen till en lägre livslängd då den har en betydligt bättre smutsavvisande effekt än backljus med en distinkt ram runt linsen, där kan lätt smuts ansamlas. Inte nog med det, linsen är tillverkad i Lexan som har extremt bra hållbarhet. Backljuset ger dig 140 graders spridning vilket är riktigt imponerade, perfekt när man vill ha en riktigt bred spridning av ljus på nära håll.

Diskret design

Tack vare den otroligt stilrena linsen och dess nätta storlek så smälter backljuset in på vilken modern bil som helst.

Mängder med monteringsmöjligheter

Backljuset levereras med en justerbar bult i bakkant. Bulten möjliggör flexibla monteringsmöjligheter. Allt för att du ska kunna montera Backljuset på det sätt som passar just din bil bäst. Lampan levereras med DT-kontakt för en enkel installation och inkoppling.

  • Lampan är E-godkänd enligt ECE R23.
  • Fish Eye-lins
  • IP68-klassat
  • Backljus avsett för montering under bilen
  • Flexibla monteringsmöjligheter
warranty

Med denna produkt erhåller du Strands unika treåriga funktionsgaranti, ett sätt för Strands Lightning Division att bevisa den höga kvalitén på produkterna. Men också för att du som kund ska kunna känna dig extra trygg när du handlar din nya extrabelysning. Hög kvalitet, bra belysning, trygga garantier till rätt pris.

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller funderingar om denna produkt?

Kontakta vår support så ska vi försöka besvara alla dina frågor!

Loading...