Strands

Strands Siberia Outlaw - LED-ramp 22"

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • Världens starkaste LED-ramp på marknaden
  • 1 lux på 1220 meter eller 1466 meter beroende på storlek (22" eller 32")
  • Kunskap, utveckling och teknik i världsklass
  • Bästa reflektordesign, kretskort och dioder för optimalt ljus
  • Extrema komponenter för extra mycket ljus
  • Vägg av ljus som gör att du både ser och blir sedd
  • Perfekt sikt och upptäcker faror tidigare för ökad säkerhet
  • Dubbelradig LED-ramp med no edge-lins och positionsljus
  • Montering med medföljande fästen eller klämfästen (köps separat)
  • Kännetecknas av sin gula Strands-logotyp

Köp även till

Siberia professionellt universalt fäste
Siberia professionellt universalt fäste
409 kr
XBB Dongle OBD II & Powerunit - komplett paket
XBB Dongle OBD II & Powerunit - komplett paket
2 179 kr

Beskrivning om serien Siberia Outlaw

siberia-outlaw

VÄRLDENS STARKASTE LED-RAMP

Om vi innan pratade om en banbrytande design i kombination med revolutionerande funktioner, tänjer Siberia Outlaw på gränserna och omdefinierar hur starkt en LED-ramp kan lysa. Siberia Outlaw är nämligen världens starkaste LED-ramp med 1 lux på 1220 meter eller 1466 meter beroende på LED-rampens storlek. Fulladdad med attityd och passion. Kallar på dig som går din egen väg. På dig som rör dig på ostörda vidder, som står emot påfrestningarna från det tuffa nordiska klimatet och som bestämmer dina egna behov. Med Siberia Outlaw skapar du en körupplevelse som inte lämnar dig eller andra förare oberörda.

siberia-outlaw

UNIKT VAL AV KOMPONENTER

Siberia Outlaw har väldigt lite gemensamt med andra LED-ramper vad gäller kraften som ljuset ger. Med Siberia Outlaw kommer ett kraftpaket matad med teknik, kunskap och utveckling i världsklass. Formad av den bästa reflektordesignen, dioderna och kretskorten. Med extrema komponenter för att skapa extremt mycket ljus. Med 1 lux på 1220 meter eller 1466 meter beroende på LED-rampens storlek. Siberia Outlaw är skapad för dig som vill sticka ut och som både vill se och bli sedd. Ljusbilden är optimerad och ger dig en bra bredd men också en oöverträffad ljuslängd. Siberia Outlaw upplevs inte som en skör stråle utan som en vägg av ljus. Designad för att var en outlaw.

siberia-outlaw

SIBERIA-DESIGN MED DET LILLA EXTRA

Familjen expanderar med Siberia Outlaw, en dubbelradig LED-ramp. I typisk Siberiadesign med no edge-lins och ett karaktäristiskt positionsljus som åstadkommer uppmärksamhet hos dina medtrafikanter. Montering kan ske med medföljande fästen på sidan av eller bakom LED-rampen och kan även monteras med klämfästen (köps separat).

siberia-outlaw

EN INVESTERING FÖR SÄKERHETEN

Med gul Strandslogotyp särskiljer sig Siberia Outlaw från andra LED-ramper. Med Siberia Outlaw ger du dig själv en investering för din och andras säkerhet. Du ser vägen framför dig och potentiella faror betydligt tidigare och köper extra tid att reagera. Det kan kännas som en utmaning att köra under dygnets mörka timmar men med Siberia Outlaw kan du i stället se det som en inbjudan. För att Siberia Outlaw är världens starkaste LED-ramp. Skapad för att vara bäst helt enkelt.

Produktbeskrivning

Strands Siberia Outlaw - LED-ramp 22". Siberia-serien utökar sitt sortiment med Siberia Outlaw, en LED-ramp av världsklass med en lysstyrka på 1 lux på 1220 meter (22”) eller 1466 meter (32”) beroende på rampens storlek. Denna produkt är resultatet av gedigen kunskap, utveckling och teknologi. Den bästa reflektordesignen, kretskorten och dioderna har använts för att skapa en LED-ramp som ger utomordentligt mycket ljus.

Siberia Outlaw tar LED-rampar till en ny nivå och är perfekt för dig som både vill se och bli sedd på vägen. Den är fulladdad med attityd och passion. Siberia Outlaw ger ifrån sig en imponerande mängd ljus som skapar en vägg av ljus och lockar till sig de som går sin egen väg. Med Siberia Outlaw får du en perfekt siktsyn och kan upptäcka potentiella faror betydligt tidigare, vilket ger dig extra tid att reagera.

Siberia Outlaw har den typiska Siberia-designen och är en dubbelradig LED-ramp med en no edge-lins och ett karakteristiskt positionsljus. Den kan monteras på sidan av eller bakom rampen med hjälp av de medföljande fästena. Det är även möjligt att montera den med klämfästen (som köps separat).

Siberia Outlaw skiljer sig från andra LED-ramper i Siberia-serien genom sin gula Strands-logotyp.

Produktvideo