Swedstuff Night Runner - LED-ramp 20"

I leverantörs lager I leverantörs lager
Rating:
100% of 100
2 219 kr Toklågt pris!
  • Fria returer
Artikelnummer 630852
Diodtyp Osram
IP-klassificering IP67
Tillverkare Swedstuff
1 LUX @ meter 650
ADR-godkänd No
Konsumtion (w) 12V 152
Konsumtion (w) 24V 147,6
E-godkänd Yes
EMC ECE R10
Höjd inklusive fäste (mm) 77,3
Positionsljus No
Garanti 1 Year
Höjd 56.6 mm
Husets färg Black
Bredd 528 mm
Material fäste Stainless Steel
Material chassi Aluminium
Anslutning DT
Volttal 12-24 V
Märkning ECE R112
Ljusbild Combo
Kabellängd 300(male plus)+200(female plus) mm
LED-färg White
Färg på glas Vit
Djup 67.5
IP-klass 67
Material lins Polycarbonate
Arbetstemperatur -40 - +60°C
Referensvärde 37,5
Teoretisk effekt (12V) 180 W
Teoretisk effekt (24V) 180 W
Lampmodell LED
Faktiska Lumen 9859
Antal LED 36
Teoretiska Lumen 15120
Färgtemperatur 5700 K
Diameter 20 tum
Design Rak
Lamptyp LED
Nominell effekt 180
Var god dröj, vi hämtar nu alla bilar som produkten passar till!

Night Runner Dual är årets senaste tillskott bland LED-ramper, en superslimmad och diskret dubbelradig LED-ramp på endast 56.5 mm. Riktigt imponerande för en dubbelradig LED-ramp. Den låga höjden ger en stilren installation och ett sportigt utseende till vilken modern bil som helst. Trots sin nätta storlek har man inte kompromissat på ljuset, faktum är att den bräcker många av de större dubbelradiga modellerna utan några större problem. Vad presterar då Night Runner Dual kan man fråga sig? Jo nämligen 1 LUX på hela 650 meter, ett riktigt kraftpaket med andra ord.

Fokus i Night Runner-serien har helt klart varit att få till ett riktigt prisvärt budgetalternativ. Det har hänt extremt mycket inom LED-belysning det senaste året, tekniken har blivit billigare och mer lättåtkomlig, därav har prestandaskillnaden mellan de dyrare och billigare LED-ramperna minskat markant. I Night Runner-serien har pris varit i fokus och man har tagit vara på den våldsamt hastiga utvecklingstakten kring LED-belysning och kunnat tagit vara på de prisvärda godbitarna ute på marknaden för att till sist bygga en högkvalitativ LED-ramp.

Overkligt prisvärd?

Ett svenskt research-team har varit nere i Kina och letat reda på de mesta prisvärda dioderna, kretskorten, lamphusen och invändiga kablagen som trots sin blyga prisbild ska klara det tuffa nordiska klimatet. Prisbilden har hängt med hela vägen till dig som konsument genom en sluten distributionskedja utan onödigt många mellanhänder. Man har helt enkelt lyckats med en vacker symbios mellan pris och kvalité. Detta ger oss i slutändan en högkvalitativ LED-bar med otroligt fint ljus till ett fullständigt löjligt bra pris, knappt så att vi själva kan tro att det är sant!

Men hur är det med reglerna då? Kan en dubbelradig ”ljuskanon” i den här kalibern - till det här priset verkligen vara E-godkänd? Jajemensan… Night Runner är en av marknadens billigaste LED-ramper med en så pass kraftfull ljusbild som samtidigt är E-godkänd!

Night Runner Dual har en kombinationsljusbild, vilket innebär en kombination av flood och spot. En sådan ljusbild ger dig både bredden, alltså ljus ner i dikeskanterna, samt längden, där ljuset koncentreras för att komma så långt som möjligt. LED-rampen har alltså det bästa från två världar för att få en combo-ljus med både bredd och längd som passar ypperligt i Sverige där vi ofta kör varierat i olika miljöer som: motorvägar, landsvägar, skogsvägar och öppna landskap.

Kanske är du en av dom som står och väger mellan Night Runner och NuuK XL? Svaret är inte helt enkelt, de är en smaksak och beror givetvis lite på storlek på plånbok. Vi ska inte sticka under stolen med att man påkostat lite dyrare komponenter i NuuK XL LED-rampen, det är en likvärdig längd på ljsuet, Nuuk-XL lyser något något kortare men har mer ”flood-ljus” dvs åt periferiseendet ner i dikeskanterna. Men inte att glömma att Night Runner faktiskt också har en kombinationsljusbild och ger en fin spridd ljusbild. Nuuk-XL är också utrustad med positionsljus. Är du beredd att lägga till en slant för att gå upp ett snäpp i komponenter och få en något bredare ljus samt positionsljus inbyggt i LED-rampen så kan Nuuk vara alternativet för dig. Är du å andra sidan den som vill ha riktigt kanonljus och en lång ljusbild till ett löjligt bra pris så är Night Runner Dual LED-rampen för dig!

warranty

Med denna produkt erhåller du Swedstuffs unika ljusgaranti! Garantin innebär att du kan skicka tillbaka dina extraljus eller LED-bar om du inte skulle vara nöjd med ljusprestationen efter installation. Med andra ord är du garanterad ett fantastiskt ljus till en billig peng. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med ljuset? Ja, då tar vi helt enkelt tillbaka produkten med full återbetalning.

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller funderingar om denna produkt?

Kontakta vår support så ska vi försöka besvara alla dina frågor!

Loading...