Swedstuff

5.0

(1)

Swedstuff Night Runner - LED-ramp 20"

member-price Medlemspris

Ej i lager

  • Prisvärd
  • Högpresterande
  • Stilren design
  • Kombinationsljusbild med lång räckvidd och mycket ljus i dikeskanterna
  • Passar för varierad körning
  • Dubbla rader ger kraftfull ljuseffekt
  • Smidig konstruktion

Köp även till

Siberia professionellt universalt fäste
Siberia professionellt universalt fäste
309 kr 409 kr
XBB Dongle OBD II & Powerunit - komplett paket
XBB Dongle OBD II & Powerunit - komplett paket
2 179 kr

Produktbeskrivning

Night Runner Dual är årets senaste tillskott bland LED-ramper, en superslimmad och diskret dubbelradig LED-ramp på endast 56.5 mm. Riktigt imponerande för en dubbelradig LED-ramp. Den låga höjden ger en stilren installation och ett sportigt utseende till vilken modern bil som helst. Trots sin nätta storlek har man inte kompromissat på ljuset, faktum är att den bräcker många av de större dubbelradiga modellerna utan några större problem. Vad presterar då Night Runner Dual kan man fråga sig? Jo nämligen 1 LUX på hela 650 meter, ett riktigt kraftpaket med andra ord.

Fokus i Night Runner-serien har helt klart varit att få till ett riktigt prisvärt budgetalternativ. Det har hänt extremt mycket inom LED-belysning det senaste året, tekniken har blivit billigare och mer lättåtkomlig, därav har prestandaskillnaden mellan de dyrare och billigare LED-ramperna minskat markant. I Night Runner-serien har pris varit i fokus och man har tagit vara på den våldsamt hastiga utvecklingstakten kring LED-belysning och kunnat tagit vara på de prisvärda godbitarna ute på marknaden för att till sist bygga en högkvalitativ LED-ramp.

Overkligt prisvärd?

Ett svenskt research-team har varit nere i Kina och letat reda på de mesta prisvärda dioderna, kretskorten, lamphusen och invändiga kablagen som trots sin blyga prisbild ska klara det tuffa nordiska klimatet. Prisbilden har hängt med hela vägen till dig som konsument genom en sluten distributionskedja utan onödigt många mellanhänder. Man har helt enkelt lyckats med en vacker symbios mellan pris och kvalité. Detta ger oss i slutändan en högkvalitativ LED-bar med otroligt fint ljus till ett fullständigt löjligt bra pris, knappt så att vi själva kan tro att det är sant!

Men hur är det med reglerna då? Kan en dubbelradig ”ljuskanon” i den här kalibern - till det här priset verkligen vara E-godkänd? Jajemensan… Night Runner är en av marknadens billigaste LED-ramper med en så pass kraftfull ljusbild som samtidigt är E-godkänd!

Night Runner Dual har en kombinationsljusbild, vilket innebär en kombination av flood och spot. En sådan ljusbild ger dig både bredden, alltså ljus ner i dikeskanterna, samt längden, där ljuset koncentreras för att komma så långt som möjligt. LED-rampen har alltså det bästa från två världar för att få en combo-ljus med både bredd och längd som passar ypperligt i Sverige där vi ofta kör varierat i olika miljöer som: motorvägar, landsvägar, skogsvägar och öppna landskap.

Kanske är du en av dom som står och väger mellan Night Runner och NuuK XL? Svaret är inte helt enkelt, de är en smaksak och beror givetvis lite på storlek på plånbok. Vi ska inte sticka under stolen med att man påkostat lite dyrare komponenter i NuuK XL LED-rampen, det är en likvärdig längd på ljsuet, Nuuk-XL lyser något något kortare men har mer ”flood-ljus” dvs åt periferiseendet ner i dikeskanterna. Men inte att glömma att Night Runner faktiskt också har en kombinationsljusbild och ger en fin spridd ljusbild. Nuuk-XL är också utrustad med positionsljus. Är du beredd att lägga till en slant för att gå upp ett snäpp i komponenter och få en något bredare ljus samt positionsljus inbyggt i LED-rampen så kan Nuuk vara alternativet för dig. Är du å andra sidan den som vill ha riktigt kanonljus och en lång ljusbild till ett löjligt bra pris så är Night Runner Dual LED-rampen för dig!