Thule

Thule Outland Awning - Markis

Midsommarrea - T.o.m. 01 juli

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • Lättanvänd och manuell.
  • Mångsidig och kan användas med olika taktillbehör.
  • Hållbar med aluminiumfodral och slitstarkt tyg.
  • Enkel montering med låsadapterkit.
  • Stort djup och skydd mot UV-strålar och regn.
  • Flexibilitet med möjlighet att montera tillbehör och paneler.

Köp även till

Thule Levers - Nivåklossar
Thule Levers - Nivåklossar
768 kr 809 kr

Produktbeskrivning

Den lätta, manuella boxmarkisen

Thule Outland är en manuell boxmarkis som är lätt att använda och kan användas tillsammans med ett taktält, lastbox eller andra taktillbehör. Markisen levereras med ett adapterkit för enkel montering och installation på Thule och andra eftermarknadstakräcken.

Konstruerad för enkelhet och bekvämlighet

Thule Outland är utformad med fokus på enkelhet och bekvämlighet. Markisen förvaras i ett smalt och lätt aluminiumfodral som skyddar mot väder och vind när den inte används. När den är helt utdragen har Thule Outland ett djup på 2,5 meter, vilket ger gott om skugga och skydd.

Hållbart aluminiumfodral och slitstarkt tyg

Thule Outland har ett hållbart aluminiumfodral som skyddar markisen mot påfrestningar från väder och vind. Tyget är också slitstarkt och kan motstå tuffa förhållanden. Detta säkerställer att markisen håller länge och behåller sin kvalitet över tid.

Enkel montering med låsadapterkit

För att underlätta monteringen kommer Thule Outland med ett låsadapterkit som gör det möjligt att fästa markisen på Thule och andra eftermarknadstakräcken. Detta säkerställer en stabil och säker montering så att markisen sitter stadigt och tryggt.

Exklusivt spänningssystem och teleskopiska ben

Thule Outland har ett exklusivt spänningssystem med pumpspännesteknik, vilket gör det enkelt att få perfekt tygspänning. Dessutom har markisen fasta teleskopiska ben som kan fällas in i frontskenan för enkel förvaring och snabbt fällas ut när de behövs. Benen kan även köras ned i marken för extra stabilitet.

Mångsidig frontskena för tillbehör och paneler

Markisen är utrustad med en mångsidig frontskena som gör det enkelt att montera olika tillbehör och paneler. Detta ger användaren möjlighet att anpassa markisen efter sina behov och lägga till extra funktioner som passar deras camping- eller utomhusupplevelse.

Stort djup och högkvalitativt tyg

Med ett djup på 2,5 meter erbjuder Thule Outland en av marknadens största djup inom sin kategori. Det ger gott om utrymme och skugga under markisen. Tyget är tillverkat av hållbar och väderbeständig PVC-belagd väv av högsta kvalitet, vilket skyddar mot både UV-strålar och regn.

Manuell ut- och inrullning

Thule Outland-markisen rullas enkelt ut och in manuellt, vilket ger användaren full kontroll över användningen och förvaringen av markisen. Detta gör det möjligt att snabbt och smidigt anpassa markisens storlek och användning efter behov.