AVA

AVA GO P40 Medium Bundle - Högtryckstvätt

member-price Medlemspris Bästsäljare Testvinnare

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • Variomunstycke 20°/60° - täcker de flesta vardagliga situationer
  • Turbomunstycke - kraftfullt munstycke för hårda ytor
  • Stålarmerad slang 6 m - hög flexibilitet och lång livslängd
  • Högtryckspistol Zoomlance - justerbar och snäll mot ryggen
  • Vattenfilter - rengör vatten för optimal prestanda

Köp även till

AVA Lans- & munstyckessats - P30-P60
AVA Lans- & munstyckessats - P30-P60
749 kr 889 kr
AVA Bilvårdssats - Car Care Kit
AVA Bilvårdssats - Car Care Kit
1 145 kr 1 289 kr
AVA Rörrengöringsslang 10 m kit - Rengöring av rör och rännor
AVA Rörrengöringsslang 10 m kit - Rengöring av rör och rännor
1 249 kr
AVA Teleskoplans 4 m
AVA Teleskoplans 4 m
1 599 kr 1 979 kr
AVA Väggmontering för tillbehör till högtryckstvätt
AVA Väggmontering för tillbehör till högtryckstvätt
585 kr 659 kr

Beskrivning om serien AVA GO P40

AVA P40 GO är en ultrakompakt och lätt högtryckstrycktvätt med portabilitet och kraftfull prestanda. Dess robusta 3-kolvs metallpump garanterar pålitlig rengöring.

LÄTT ATT LAGRA - BARA TA OCH GÅ

AVA GO högtryckstvätt -maskinen utformades för att få ut det mesta av en liten maskin. När du har ont om förvaringsutrymme, inte vill bära runt på en tung maskin eller tvättar långt från ditt hem, är GO-maskinen att välja. Kom igång direkt, rengör och få tillfredsställelsen av ett väl utfört arbete.

Trots sin lilla storlek kommer du att hitta gott om utrymme att lagra dina tillbehör. GO har samma kraft som många större maskiner samtidigt som den väger mindre än 10 kg. Vi inkluderar en högkvalitativ slang med förstärkt stål och vår prisbelönta zoom-lans med varje AVA GO.

Halvera din arbetstid med AVA 1-2-3 metoden. Börja alltid med att skumma det område du ska rengöra. Sedan kommer du nära med den förlängningsbara zoom-lansen för att maximera vattentrycket. Slutligen väljer du en bredare munstycke för att täcka så stort område som möjligt.

Produktbeskrivning

Ingår

vario-munstycke.png

Variomunstycke 20°/60°

Variodysen är en storfavorit. Med möjligheten att växla mellan en 20 ° och en 60 ° spray med en enkel vridning, täcker den de flesta vardagliga situationer. Det är perfekt när du rengör olika ytor som kräver olika behandlingar.

turbomunstycke.png

Turbomunstycke

Turbomunstycket är det mest kraftfulla munstycket i AVAs munstycksarsenal. Den kombinerar kraften från ett 0 ° munstycke med täckningen av ett 20 ° munstycke. Detta munstycke ska användas på hårda ytor och bör hållas långt borta från bilen och träytorna. Det rekommenderas starkt att prova detta munstycke i ett litet område innan du börjar ett större jobb.

stalarmerad_slang.png

Stålarmerad slang 6 m

AVA's stålförstärkta tryckslangar kan användas för att utöka sortimentet för alla AVA-högtryckstvättar. Professionell kvalitet och högkvalitativt gummi garanterar hög flexibilitet och lång livslängd. Dessa slangar lider inte av lindning och knäckning, vilket ofta är fallet med billigare alternativ, och är rätt val för daglig eller frekvent användning.

zoomlance.png

Zoomlance

Lans AVA justerbar är snäll mot ryggen oavsett höjd. Lansen kan justeras från 63 till 96 centimeter. Med denna lans kan du stå i en ergonomisk arbetsposition när du rengör marken, under bilen och till och med högt uppe på bilen, ditt hus eller andra svåråtkomliga platser.

Produktvideo